Home / Social / Miss “Canicula Bârlad – 2014”

Miss “Canicula Bârlad – 2014”

După cateva săptămâni toride, care au încins trupurile și au revoluționat vestimentația de stradă, bârlădenii au desemnat-o pe câștigătoarea tilului “Miss Canicula Bârlad – 2014”.

Au avut de ales dintre mii de siluete de vis, sirene năucitoare, unduitoare ce au înfierbântat prin simpla lor prezență nu atât aerul, cât mințile bărbațimiss-canicula1lor.

Alegerea a fost dificilă, dar în ciuda tentațiilor, băieții au reușit să le facă față și să delibereze în mod just, echidistant și lucid.

Cele mai multe voturi le-a adunat cea care a întruchipat cel mai fidel spiritul caniculei: fierbinte, amețitoare, toropitoare, dar și hotărâtă, îndrăzneață, plină de personalitate.

Așa cum reiese și din fotografii, Miss “Canicula Bârlad – 2014” oglindește perfect paleta de calități pe care trebuie să o întrunească o miss. Aceastea ne-au fost explicate în amănunt de specialiștii în domeniu:

* O miss trebuie să fie ea însăși – imaginile surprinse dovada grăitoare că Miss “Canicula Bârlad – 2014” nu copiază pe nimeni;miss_canicula4

* Trebuie să se individualizeze de restul frumuseților – e mai mult decât evident că a noastra e greu să treacă neobservată;

* Nu trebuie să fie vulgară – nici vorbă de vulgaritate în Miss “Canicula Bârlad – 2014”, ci avem de-a face cu prototipul femeii care arată exact atât cât trebuie.

Acea parte a populației masculine interesată de frumusețe, originalitate și senzualitate și-a propus ca până la sfârșitul verii, funcție și revenirea temperaturilor caniculare, să organizeze ce-a de a doua ediție a concursului Miss “Canicula Bârlad – 2014”. Așteptăm fotografii interesante (surprinse exclusiv în locurile publice) pe office@estnews.ro. (Simona MIHĂILĂ)

După cateva săptămâni toride, care au încins trupurile și au revoluționat vestimentația de stradă, bârlădenii au desemnat-o pe câștigătoarea tilului "Miss Canicula Bârlad - 2014". Au avut de ales dintre mii de siluete de vis, sirene năucitoare, unduitoare ce au înfierbântat prin simpla lor prezență nu atât aerul, cât mințile bărbaților. Alegerea a fost dificilă, dar în ciuda tentațiilor, băieții au reușit să le facă față și să delibereze în mod just, echidistant și lucid. Cele mai multe voturi le-a adunat cea care a întruchipat cel mai fidel spiritul caniculei: fierbinte, amețitoare, toropitoare, dar și hotărâtă, îndrăzneață, plină de personalitate.…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

Expoziție dedicată luptei polonezilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui și Consiliul Județean ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: