Home / National / Băsescu: Susțin PMP, Udrea a fost un ministru bun, om pragmatic și extrem de loial

Băsescu: Susțin PMP, Udrea a fost un ministru bun, om pragmatic și extrem de loial

Președintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că susține PMP și că Elena Udrea a fost “un ministru bun” și este “un om pragmatic, extrem de loial”. Băsescu a arătat că a fost un susținător fără rezerve al PMP, inclusiv în alegerile europarlamentare.

Referindu-se la Udrea, președintele a spus, la B1 TV, că a fost un ministru bun, având peste 600 de proiecte, de care “va profita în campanie”, și care a avut “cea mai bună absorbție pe fonduri europene”.

“Este un om pragmatic și extrem de loial”, a spus Băsescu despre Udrea, adăugând: “Este un om foarte hotărât și cu o rezistență incredibilă și fizică pentru a umbla prin țară și la atacuri”.

Băsescu a arătat că a fost un susținător fără rezerve al PMP, inclusiv în alegerile europarlamentare.

“Ați văzut foarte bine și în alegerile pentru PE, nu m-am dat în lături de la nicio susținere, asumându-mi acest partid. Categoric, susțin candidatul la funcția de președinte al României al acestui partid”, a precizat Băsescu.

Sursa: mediafax.ro

Președintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că susține PMP și că Elena Udrea a fost "un ministru bun" și este "un om pragmatic, extrem de loial". Băsescu a arătat că a fost un susținător fără rezerve al PMP, inclusiv în alegerile europarlamentare. Referindu-se la Udrea, președintele a spus, la B1 TV, că a fost un ministru bun, având peste 600 de proiecte, de care "va profita în campanie", și care a avut "cea mai bună absorbție pe fonduri europene". "Este un om pragmatic și extrem de loial", a spus Băsescu despre Udrea, adăugând: "Este un om foarte hotărât și cu o rezistență…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Viticultorii vasluieni au dat lovitura: anul trecut au avut o recolta de 72.697 tone struguri de vin

Viticultorii din judetul Vaslui au avut o recolta buna ...

Salariul minim brut a crescut la 2.230 lei

Începând cu data de 1 ianuarie 2020 salariul de ...

Sirenele care anunta situatiile de urgenta vor fi testate, de marti, iar timp de 4 zile vor suna alternativ, intre orele 10 si 15

Sirenele care anunta situatiile de urgenta vor suna alternativ, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: