Home / Social / Incendiu în cimitir la Huși

Incendiu în cimitir la Huși

Alaltăseară, în jurul orei 21, Secția de Pompieri din Huși a fost solicitată să intervină pentru a lichida un incendiu din incinta Cimitirului “Sf. Toma” din Huși.

S-a intervenit la fața locului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, pompierii militari reușind să stingă incendiul în aproximativ 10 minute. Incendiul, care a apucat să distrugă doi metri liniari de gard, se pare că a izbucnit din cauza unui foc făcut pentru igienizare, lăsat nesupravegheat pe care vântul l-a extins către gardul cimitirului. (R.N.)

Alaltăseară, în jurul orei 21, Secția de Pompieri din Huși a fost solicitată să intervină pentru a lichida un incendiu din incinta Cimitirului "Sf. Toma" din Huși. S-a intervenit la fața locului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, pompierii militari reușind să stingă incendiul în aproximativ 10 minute. Incendiul, care a apucat să distrugă doi metri liniari de gard, se pare că a izbucnit din cauza unui foc făcut pentru igienizare, lăsat nesupravegheat pe care vântul l-a extins către gardul cimitirului. (R.N.)

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Coronavirusul lovește în economia județului Vaslui: 2.700 contracte de muncă au fost suspendate

de Dănuț CIOBANU  În județul Vaslui au fost suspendate, ...

Doi șoferi, prinși băuți la volan în Negrești, în plină criză de coronavirus

Doi conducători auto au fost prinși băuți la volan ...

Tone de apă și suc, donate Spitalului Județean Vaslui de Crucea Roșie

Tone de apă și suc produs de una dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: