Home » Social » Incendiu în cimitir la Huși

Incendiu în cimitir la Huși

Alaltăseară, în jurul orei 21, Secția de Pompieri din Huși a fost solicitată să intervină pentru a lichida un incendiu din incinta Cimitirului „Sf. Toma” din Huși.

S-a intervenit la fața locului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, pompierii militari reușind să stingă incendiul în aproximativ 10 minute. Incendiul, care a apucat să distrugă doi metri liniari de gard, se pare că a izbucnit din cauza unui foc făcut pentru igienizare, lăsat nesupravegheat pe care vântul l-a extins către gardul cimitirului. (R.N.)

Alaltăseară, în jurul orei 21, Secția de Pompieri din Huși a fost solicitată să intervină pentru a lichida un incendiu din incinta Cimitirului "Sf. Toma" din Huși. S-a intervenit la fața locului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, pompierii militari reușind să stingă incendiul în aproximativ 10 minute. Incendiul, care a apucat să distrugă doi metri liniari de gard, se pare că a izbucnit din cauza unui foc făcut pentru igienizare, lăsat nesupravegheat pe care vântul l-a extins către gardul cimitirului. (R.N.)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile