Home / Social / Incendiu în cimitir la Huși

Incendiu în cimitir la Huși

Alaltăseară, în jurul orei 21, Secția de Pompieri din Huși a fost solicitată să intervină pentru a lichida un incendiu din incinta Cimitirului “Sf. Toma” din Huși.

S-a intervenit la fața locului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, pompierii militari reușind să stingă incendiul în aproximativ 10 minute. Incendiul, care a apucat să distrugă doi metri liniari de gard, se pare că a izbucnit din cauza unui foc făcut pentru igienizare, lăsat nesupravegheat pe care vântul l-a extins către gardul cimitirului. (R.N.)

Alaltăseară, în jurul orei 21, Secția de Pompieri din Huși a fost solicitată să intervină pentru a lichida un incendiu din incinta Cimitirului "Sf. Toma" din Huși. S-a intervenit la fața locului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, pompierii militari reușind să stingă incendiul în aproximativ 10 minute. Incendiul, care a apucat să distrugă doi metri liniari de gard, se pare că a izbucnit din cauza unui foc făcut pentru igienizare, lăsat nesupravegheat pe care vântul l-a extins către gardul cimitirului. (R.N.)

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Vasluienii vor încasa în următorii ani printre cele mai mici salarii din România

de Dănuț CIOBANU Vasluienii vor avea ...

O victimă și patru autoturisme avariate, în urma unui accident petrecut în apropiere de Vaslui

Patru autoturisme au fost implicate vineri, ...

Cum au sărbătorit bârlădenii ziua de 24 Ianuarie

Bârlădenii au sărbătorit azi Ziua Unirii ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: