Google+
Home » Social » Copilul meu

Copilul meu

Ziarul nostru inaugurează astăzi o nouă rubrică, intitulată „Copilul meu”‘. Dedicat copiilor, părinților, dar și bunicilor, serialul nostru își propune să aducă în atenția cititorilor frumusețea copilăriei. În fiecare zi, un copil din județul Vaslui vă va lua de mână pentru a vă transporta în lumea în care veselia, candoarea și lipsa de griji fac legea.

Est News devine, așadar, de astăzi și ziarul copilului tău. Îi punem la dispoziție unica scenă capabilă să păstreze peste ani momentul în care a devenit vedetă.

 Iarina, o fată „omoasă”

 Maria Iarina Nechita are 2 anișori și este din Bârlad. Poartă un nume deosebit și rar întâlnit pe meleagurile noastre, fiind de origine slavă, întâlnit și la cehi „Jarena”. Semnificația acestui nume este „lumină”.

Micuța Iarina este un copil blând și cald, cu o personalitate dezvoltată și o inteligență pe măsură. Copilul poartă o dragoste aparte pentru pisici, aspect regăsit pe majoritatea obiectelor vestimentare sau de podoabă. Energia specifică vârstei nu o transformă într-o năzdrăvană, ci mai degrabă îi conferă o trăsătură aparte: aceea de a fi extrem de liniștită. Fie vorba între noi, este copilul ideal pentru personalul creșei, acolo unde fetița petrece câteva ore pe zi.

Ca mulți alți copii, Iarina s-a atașat de un obiect ce a devenit indispensabil: „pica”, o pufoșenie de păturică de culoare roz, despre care spune că este „omoasă”, adică frumoasă. Partenerii preferați de joacă sunt bunicii, „bica” și „bicu” bucurându-se uneori din partea celei mici și de câte un masaj gingaș la mâini. Când vine vorba de alimentație apar mici probleme. Iarina pare să știe că o domnișoară adevărată nu mănâncă orice, oricum, oriunde. (Roxana CUCU)

Ziarul nostru inaugurează astăzi o nouă rubrică, intitulată "Copilul meu"'. Dedicat copiilor, părinților, dar și bunicilor, serialul nostru își propune să aducă în atenția cititorilor frumusețea copilăriei. În fiecare zi, un copil din județul Vaslui vă va lua de mână pentru a vă transporta în lumea în care veselia, candoarea și lipsa de griji fac legea. Est News devine, așadar, de astăzi și ziarul copilului tău. Îi punem la dispoziție unica scenă capabilă să păstreze peste ani momentul în care a devenit vedetă.  Iarina, o fată „omoasă”  Maria Iarina Nechita are 2 anișori și este din Bârlad. Poartă un nume…

Review Overview

User Rating: 4.65 ( 2 votes)

About Mihai Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: