Home » Social » Copilul meu – Greta este ajutorul mamei

Copilul meu – Greta este ajutorul mamei

Familia Buganu se mândrește mult cu micuța Greta Ștefania. La 1 an și 6 luni, a pășit în colectivitate cu dreptul, făcându-și mândri părinții care se temeau de plansete și scâncete. Firea sa energică nu i-a permis Gretei să piardă timpul cu lacrimi.

Acasă îi place să trebăluiască, dar în lipsa unor instrumente de uz casnic (mătură, lavetă de șters praful etc) preferă să danseze pe ritmurile melodiei preferate: ”Apa”.

După atâta dans și joacă vine și ora mesei, iar mâncarea preferată de ea nu este deloc pretențioasă: mămăliga (caldă, rece, chiar și goală) pe care nu ar împărți-o cu cățelul, în schimb i-ar da acestuia niște ”apti” în castron.

Momentul de relaxare totală este pentru ea, desigur, ora de culcare, în poziția cea mai confortabilă: pe burtică. Și doarme mult mai bine dacă până atunci a alergat un ”cotcodac” prin curte, adică un cocoș.(R.C.)

Familia Buganu se mândrește mult cu micuța Greta Ștefania. La 1 an și 6 luni, a pășit în colectivitate cu dreptul, făcându-și mândri părinții care se temeau de plansete și scâncete. Firea sa energică nu i-a permis Gretei să piardă timpul cu lacrimi. Acasă îi place să trebăluiască, dar în lipsa unor instrumente de uz casnic (mătură, lavetă de șters praful etc) preferă să danseze pe ritmurile melodiei preferate: ''Apa''. După atâta dans și joacă vine și ora mesei, iar mâncarea preferată de ea nu este deloc pretențioasă: mămăliga (caldă, rece, chiar și goală) pe care nu ar împărți-o cu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile