Home » Sanatate » Județul hepatitei

Județul hepatitei

Cele două focare de hepatită A izbucnite în localitățile Păltiniș și Doagele nu au fost lichidate nici acum. La Doagele sunt înregistrate 22 de cazuri de persoane infectate cu hepatită de tip A. Ultimul caz a fost înregistrat săptămâna aceasta. Toate persoanele infectate sunt minore, majoritatea cu vârste cuprinse între cinci și 14 ani.

Celălalt focar, izbucnit la Păltiniș, reprezintă cea mai mare problemă, fiind înregistrate 50 de cazuri. Majoritatea celor infectați sunt, de asemenea, minori cu vârste cuprinse între cinci și 14 ani.

Măsurile luate de Direcția Sanitară Publică Vaslui, prin dezinfectarea fântânilor și educația sanitară nu au avut rezultatul sperat. (G.V.)

Cele două focare de hepatită A izbucnite în localitățile Păltiniș și Doagele nu au fost lichidate nici acum. La Doagele sunt înregistrate 22 de cazuri de persoane infectate cu hepatită de tip A. Ultimul caz a fost înregistrat săptămâna aceasta. Toate persoanele infectate sunt minore, majoritatea cu vârste cuprinse între cinci și 14 ani. Celălalt focar, izbucnit la Păltiniș, reprezintă cea mai mare problemă, fiind înregistrate 50 de cazuri. Majoritatea celor infectați sunt, de asemenea, minori cu vârste cuprinse între cinci și 14 ani. Măsurile luate de Direcția Sanitară Publică Vaslui, prin dezinfectarea fântânilor și educația sanitară nu au avut…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile