Home / Social / A fost expoziție!

A fost expoziție!

Sub organizarea Casei de Cultură “Alexandru Giugaru” Huși, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Huși, Toamna Culturală hușeană a început sâmbătă, la ora 12, cu ediția a XIX-a a Salonului de Grafică Satirică.

O expoziție cu tema “Reality Show”, cu lucrări ale unor artiști precum Doru Axinte, Mihai Boacă, Octavian Bour, Pavel Botezatu, Costantin Ciosu, Costantin Pavel și Romeo Răileanu a încântat ochii privitorilor, care au contenit măcar pentru câteva minute, în incinta primăriei hușene. (R.N)

Sub organizarea Casei de Cultură “Alexandru Giugaru” Huși, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Huși, Toamna Culturală hușeană a început sâmbătă, la ora 12, cu ediția a XIX-a a Salonului de Grafică Satirică. O expoziție cu tema “Reality Show”, cu lucrări ale unor artiști precum Doru Axinte, Mihai Boacă, Octavian Bour, Pavel Botezatu, Costantin Ciosu, Costantin Pavel și Romeo Răileanu a încântat ochii privitorilor, care au contenit măcar pentru câteva minute, în incinta primăriei hușene. (R.N)

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Județul Vaslui nu va scăpa de blestemul sărăciei nici în următorii trei ani

de Dănuț CIOBANU  Vasluiul va ...

Funcții de conducere mai puține și mai multă mobilitate la DAPPC Bârlad

Măsuri de eficientizare a activității ...

CJ Vaslui va continua modernizarea semnalizării rutiere de pe drumurile județene

Consiliul Județean (CJ) Vaslui continuă ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: