Home » Social » Copilul meu – Rafael este un mic artist

Copilul meu – Rafael este un mic artist

Călcându-i pe urme tatălui său, Rafael Dura are înclinații muzicale. El încearcă să facă muzică pe o pianină de jucărie, însă creația, în cazul său, presupune și deteriorarea instrumentului muzical.

Deși are doar 1 an și 7 luni el preferă să se joace cu copii mai mari, alături de care poate consuma mâncărurile preferate: pizza și cartofi prăjiți. Preferințele celui mic nu se rezumă doar la alimente ci se extind și asupra vestimentației, blugii ocupând primul loc în topul preferințelor alături de o freză ,,ciufulită atent”.

Rafael o iubește mult pe mami, ea fiind persoana cu care își petrece majoritatea timpului. Ca orice copil Rafa iubește joaca și locul preferat este piscina, un loc unde distracția este la ea acasă. (R.C.)

Călcându-i pe urme tatălui său, Rafael Dura are înclinații muzicale. El încearcă să facă muzică pe o pianină de jucărie, însă creația, în cazul său, presupune și deteriorarea instrumentului muzical. Deși are doar 1 an și 7 luni el preferă să se joace cu copii mai mari, alături de care poate consuma mâncărurile preferate: pizza și cartofi prăjiți. Preferințele celui mic nu se rezumă doar la alimente ci se extind și asupra vestimentației, blugii ocupând primul loc în topul preferințelor alături de o freză ,,ciufulită atent''. Rafael o iubește mult pe mami, ea fiind persoana cu care își petrece majoritatea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile