Home / Social / Festivalul de Umor ”Constantin Tănase” vine la Bârlad

Festivalul de Umor ”Constantin Tănase” vine la Bârlad

Bârlădenii sunt așteptați sâmbătă, 11 octombrie, la sediul central al Muzeului ”Vasile Pârvan”, unde vor avea loc o serie de activități în cadrul Festivalului de Umor ”Constantin Tănase” ediția a XXIII-a.

Programul va începe la ora 11.00 cu vernisajul expoziției personale Cornel Pătrășcan ”Istoria Literaturii ERATĂ”, apoi va continua cu lansarea albumului de caricatură ”Negru pe alb” (117 caricaturi color) și se va încheia cu dueluri epigramistice cu laureații Salonului de literatură satirico-umoristică. (R.C)

Bârlădenii sunt așteptați sâmbătă, 11 octombrie, la sediul central al Muzeului ''Vasile Pârvan'', unde vor avea loc o serie de activități în cadrul Festivalului de Umor ''Constantin Tănase'' ediția a XXIII-a. Programul va începe la ora 11.00 cu vernisajul expoziției personale Cornel Pătrășcan ''Istoria Literaturii ERATĂ'', apoi va continua cu lansarea albumului de caricatură ''Negru pe alb'' (117 caricaturi color) și se va încheia cu dueluri epigramistice cu laureații Salonului de literatură satirico-umoristică. (R.C)

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Primarul Boroș promite bârlădenilor un ambulatoriu extins și dotat corespunzător. Despre un nou corp de spital, niciun cuvânt, deși promitea acest lucru în urmă cu câteva luni

Spitalul din Bârlad va avea peste trei ani un ...

Se lucrează de zor la Oltenești. Autoritățile locale vor și gaze pentru locuitori.

Autoritățile locale din Oltenești continuă investițiile în infrastructură și ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: