Home / Social / Festivalul de Umor ”Constantin Tănase” vine la Bârlad

Festivalul de Umor ”Constantin Tănase” vine la Bârlad

Bârlădenii sunt așteptați sâmbătă, 11 octombrie, la sediul central al Muzeului ”Vasile Pârvan”, unde vor avea loc o serie de activități în cadrul Festivalului de Umor ”Constantin Tănase” ediția a XXIII-a.

Programul va începe la ora 11.00 cu vernisajul expoziției personale Cornel Pătrășcan ”Istoria Literaturii ERATĂ”, apoi va continua cu lansarea albumului de caricatură ”Negru pe alb” (117 caricaturi color) și se va încheia cu dueluri epigramistice cu laureații Salonului de literatură satirico-umoristică. (R.C)

Bârlădenii sunt așteptați sâmbătă, 11 octombrie, la sediul central al Muzeului ''Vasile Pârvan'', unde vor avea loc o serie de activități în cadrul Festivalului de Umor ''Constantin Tănase'' ediția a XXIII-a. Programul va începe la ora 11.00 cu vernisajul expoziției personale Cornel Pătrășcan ''Istoria Literaturii ERATĂ'', apoi va continua cu lansarea albumului de caricatură ''Negru pe alb'' (117 caricaturi color) și se va încheia cu dueluri epigramistice cu laureații Salonului de literatură satirico-umoristică. (R.C)

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: