Home / Social / Copilul meu – Raisa știe bine ce vrea

Copilul meu – Raisa știe bine ce vrea

Raisa are aproape patru ani și deja știe ce vrea să fie când va crește mare: prințesă, la fel ca Sofia (personajul preferat). Ea este un copil cu o personalitate destul de puternică și își exprimă punctul de vedere fără a sta prea mult pe gânduri.

Printre activitățile sale preferate se numără și desenatul pereților sau mânjirea mobilei cu plastilină. De când merge la grădiniță, ea a învățat mai multe poezii și câtece, pe care le recită cât e ziua de lungă și cărora le ține evidența pe degetele de la mânuțe.

Raisa este un copil iubitor dar și poznit, câștigând zâmbete și îndurare prin intermediul pupicilor. Micuța preferă cel mai mult ciocolata, dar nu refuză și alte dulciuri. (R.C.)

Raisa are aproape patru ani și deja știe ce vrea să fie când va crește mare: prințesă, la fel ca Sofia (personajul preferat). Ea este un copil cu o personalitate destul de puternică și își exprimă punctul de vedere fără a sta prea mult pe gânduri. Printre activitățile sale preferate se numără și desenatul pereților sau mânjirea mobilei cu plastilină. De când merge la grădiniță, ea a învățat mai multe poezii și câtece, pe care le recită cât e ziua de lungă și cărora le ține evidența pe degetele de la mânuțe. Raisa este un copil iubitor dar și poznit,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Primarii vasluieni, implicați activ în distribuirea produselor de igienă către beneficiari

de Dănuț CIOBANU  Nu mai puțin de 55.937 vasluieni ...

Incendiu puternic de vegetație în apropiere de Bârlad, pe o suprafață de peste 15.000 mp, afectând traficul rutier

Un incendiu puternic de vegetație a afectat traficul rutier ...

Bătaie de joc la adresa veteranilor de război! Fără bilete de transport și abonamente telefonice gratuite

de Dănuț CIOBANU  Biletele gratuite de transport nu au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: