Home » Social » Se caută culegători de mazăre în Danemarca

Se caută culegători de mazăre în Danemarca

Agenția Natională pentru Ocuparea Forței de Muncă a primit din partea angajatorului Peter Skov Johansen, cu sediul în Eskemosevej, 8, Oerbaeck – estul insulei Funen, Danemarca o ofertă de locuri de muncă în vederea organizării unei selecțIi pentru domeniul agricol – culegători de mazăre.

Angajatorul danez oferă un număr de 100 de locuri de muncă pentru recoltarea de mazăre, durata contractelor de muncă fiind de aproximativ patru luni.

Data estimată de angajare este 20 mai 2015, programul de lucru este de șase zile pe săptămână, în medie 30 – 40 de ore de lucru pe săptămână. Munca începe dimineața devreme și se termină în jurul prânzului. Salariul oferit este în funcție de cantitate, în jur de 0,6 euro/kg la care se adaugă 12,5% bani de concediu. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației daneze. Cazarea se face în rulote cu dormitoare și în corturi aduse de lucrători, având la dispoziție bucătărie, toalete, dușuri, mașini de spălat, TV și internet. Taxa de cazare de lucrător pe zi este între 5 – 8 euro, în funcție de tipul cazării ales. Transportul dus-întors România – Danemarca este responsabilitatea lucrătorului.

Condiții impuse de angajator sunt: cunoștințe de limba engleză nivel mediu, vârsta minimă – 18 ani, rezistență la muncă fizică grea, indiferent de climă, experiența în munca agricolă constituie avantaj.

Candidații trebuie sa trimită un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email: work@greenpeas.dk. Termenul limită pentru trimiterea aplicațiilor este 1 decembrie 2014, instrucțiunile de aplicare găsindu-se pe website-ul www.greenpeas.dk.

Preselecția persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de angajator. Selecția va avea loc în a doua decadă a lunii decembrie, la Slobozia, iar detaliile referitoare la data, locația și programul selecției vor fi trimise numai persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu. (R.N.)

Agenția Natională pentru Ocuparea Forței de Muncă a primit din partea angajatorului Peter Skov Johansen, cu sediul în Eskemosevej, 8, Oerbaeck - estul insulei Funen, Danemarca o ofertă de locuri de muncă în vederea organizării unei selecțIi pentru domeniul agricol – culegători de mazăre. Angajatorul danez oferă un număr de 100 de locuri de muncă pentru recoltarea de mazăre, durata contractelor de muncă fiind de aproximativ patru luni. Data estimată de angajare este 20 mai 2015, programul de lucru este de șase zile pe săptămână, în medie 30 - 40 de ore de lucru pe săptămână. Munca începe dimineața devreme…

Review Overview

User Rating: 0.6 ( 1 votes)

About Mihai Vasile