Home » Administratie » Valeriu Ciupilan, coșmarul din sânul consilierilor PSD

Valeriu Ciupilan, coșmarul din sânul consilierilor PSD

În loc să se ocupe de problemele grave de care se lovesc locuitorii, consilierii locali din Huși se sfădesc cum să-l elimine cât mai repede din peisajul politic pe Valeriu Ciupilan, viceprimarul orașului dintre vii, susținut politic de Alianța Creștin Liberală. Cei mai aprigi susținători ai ideii de demitere a lui Ciupilan sunt reprezentanții PSD din Consiliul Local Huși, care se află zilele acestea la o a treia încercare de acest gen.

Prima tentativă de schimbare a viceprimarului a fost pusă în aplicare în luna septembrie, când social-democratul Aurel Căciulă a fost ales viceprimar, însă cei care au redactat proiectul de hotărâre privind alegerea sa în funcție a l-au întocmit greșit, iar Instituția Prefectului Județului Vaslui nu a dat aviz de legalitate pentru acest document. Cipilan a scăpat.

A doua tentativă de “executare” a lui Valeriu Ciupilan s-a petrecut în luna octombrie, dar și de această dată Ciupilan a ieșit neșifonat din ședința consilerilor PSD. Doar 9 din cei 10 consilieri ai PSD au votat pentru înlocuirea viceprimarului. Fiind insuficient numărul de voturi anti-Ciupilan, proiectul de hotărâre (de această dată rescris) ce viza schimbarea viceprimarului din partea ACL a fost respins. Votul a fost secret, fapt pentru care PSD Huși nu a putut afla care din consilierii proprii a trădat interesele locale ale partidului. De aceea, au apărut primele suspiciuni și comentarii la adresa trădătorului social-democrat. (Bogdan RUSU)

În loc să se ocupe de problemele grave de care se lovesc locuitorii, consilierii locali din Huși se sfădesc cum să-l elimine cât mai repede din peisajul politic pe Valeriu Ciupilan, viceprimarul orașului dintre vii, susținut politic de Alianța Creștin Liberală. Cei mai aprigi susținători ai ideii de demitere a lui Ciupilan sunt reprezentanții PSD din Consiliul Local Huși, care se află zilele acestea la o a treia încercare de acest gen. Prima tentativă de schimbare a viceprimarului a fost pusă în aplicare în luna septembrie, când social-democratul Aurel Căciulă a fost ales viceprimar, însă cei care au redactat proiectul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile