Home » Social » Vasluiul sub lupă: Pe-aici a trecut Ghiță

Vasluiul sub lupă: Pe-aici a trecut Ghiță

În limbajul colocvial, Ghiță este un personaj practicant al stilului “smuls”, cu care ne identificăm fiecare dintre noi în anumite condiții. De fapt, alții ne identifică, iar rostirea acestui nume se face de obicei alături de interjecția “Ho!” Spun de obicei pentru că, în situația mai jos prezentată, e lesne de înțeles că sărmanul Ghiță nu a auzit niciun Ho!, altfel nu ar fi călcat atât de decis pe betonul proaspăt turnat în parcul Teatrului de Vară.

Desigur, s-ar putea crede că, dat fiind că afară ploua, iar tot betonul era umed, urma nu ar aparține vreunui Ghiță, ci pur și simplu unuia care nu a crezut că ploia poate inmuia betonul. Dar judecând după dimensiune, adâncime și toți ceilalți factori impuși de fizica mecanică, în mod sigur pe-acolo a trecut Ghiță! (Alex SAVA)

În limbajul colocvial, Ghiță este un personaj practicant al stilului “smuls”, cu care ne identificăm fiecare dintre noi în anumite condiții. De fapt, alții ne identifică, iar rostirea acestui nume se face de obicei alături de interjecția “Ho!” Spun de obicei pentru că, în situația mai jos prezentată, e lesne de înțeles că sărmanul Ghiță nu a auzit niciun Ho!, altfel nu ar fi călcat atât de decis pe betonul proaspăt turnat în parcul Teatrului de Vară. Desigur, s-ar putea crede că, dat fiind că afară ploua, iar tot betonul era umed, urma nu ar aparține vreunui Ghiță, ci pur…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile