Home / Invatamant / Daruri de la copii pentru copii

Daruri de la copii pentru copii

Preșcolarii de la Grădinița nr. 2 Bârlad au donat fructe și legume copiilor mai puțin norocoși.

Mai mulți preșcolari de la Grădinița nr. 2 Bârlad, însoțiți de educatoarele lor, au donat, vineri, fructe și legume copiilor de la Complexul de servicii comunitare nr. 2 Bârlad și celor de la Grădinița nr. 23. Această activitate este prima acțiune de acest fel din acest an școlar din cadrul proiectului “O rază pentru fiecare” și a programului “Coșul Toamnei”, coordonat de profesorul Camelia Radu.

Acțiunea a avut un impact plăcut asupra copiilor și, cu ocazia asta, am socializat, am creat noi legături de amiciție și prietenie, ceea ce ne indică noi colaborări pe viitor”, ne-a declarat Filoteia Chirilă, educatoare.

Pentru luna viitoare Grădinița nr. 2 va pregăti un program de Crăciun inspirat din creațiile, obiceiurile și tradițiile poporului roman și vor fi prezentate copiilor din unitățile cu care are grădinița colaborează.

Activitățile susținute sunt parte a Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC), program prin care se dorește o apropiere a unităților de învățământ cu școlile speciale sau centrele de plasament, dar și o creștere a incluziunii, integrării și interacțiunii sociale. (A.A.)

Preșcolarii de la Grădinița nr. 2 Bârlad au donat fructe și legume copiilor mai puțin norocoși. Mai mulți preșcolari de la Grădinița nr. 2 Bârlad, însoțiți de educatoarele lor, au donat, vineri, fructe și legume copiilor de la Complexul de servicii comunitare nr. 2 Bârlad și celor de la Grădinița nr. 23. Această activitate este prima acțiune de acest fel din acest an școlar din cadrul proiectului “O rază pentru fiecare” și a programului “Coșul Toamnei”, coordonat de profesorul Camelia Radu. “Acțiunea a avut un impact plăcut asupra copiilor și, cu ocazia asta, am socializat, am creat noi legături de…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Experiențele de război ale veteranilor vasluieni, prezentate într-o carte-document de scriitorul bârlădean Florin Raimond Petrescu

Dublă lansare de carte, la Biblioteca ...

„Fotograful creativ”, concurs interjudețean găzduit de Școala „Manolache Costache Epureanu” din Bârlad

Ziua Artei Fotografice din România, sărbătorită ...

Arthur, roboțelul codrenist care s-a remarcat la „BRD First Tech Challenge România”

de Mihaela NICULESCU   Evoluție remarcabilă ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: