Home » Invatamant » S-au ales cu dosare penale pentru uz de fals

S-au ales cu dosare penale pentru uz de fals

Doi șoferi s-au ales cu dosare penale pentru uz de fals, după ce unul a fost prins de polițiștii de frontieră cu autocolant fals care atestă efectuarea inspecției tehnice periodice, iar celălalt cu certificat și talon de inspecție tehnică falsificat.

Duminică, la 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare Vitalie D., cetățean din Republica Moldova, conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism marca Renault Megane și o remorcă marca Săcar. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea autocolantului care atestă efectuarea inspecției tehnice periodice pentru remorcă, lucrătorii vamali au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals. În legătură cu cele constatate, Vitalie D., a declarat nu are cunoștință despre faptul ca autocolantul care atestă efectuarea inspecției tehnice, ar fi fals sau falsificat. Polițiștii de frontieră i-au întocmit bărbatului dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals. Tot duminică, la ora 15.30, în același punct, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei cetățeanul român Dănuț T., conducând un autoturism marca Volkswagen Sharan, înmatriculat în Bulgaria. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea talonului și a certificatului de inspecție tehnică periodică, polițiștii de frontieră au efectuat verificări specifice ocazie cu care au constatat că acestea nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unora autentice, fiind false. În legătură cu cele constatate, numitul Dănuț T., a declarat că a achiziționat autoturismul de la un cetățean din R. Moldova și nu are cunoștință că documentele ar fi false. Polițiștii de frontieră i-au întocmit dosar penbal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulație în România. (R.N.)

Doi șoferi s-au ales cu dosare penale pentru uz de fals, după ce unul a fost prins de polițiștii de frontieră cu autocolant fals care atestă efectuarea inspecției tehnice periodice, iar celălalt cu certificat și talon de inspecție tehnică falsificat. Duminică, la 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare Vitalie D., cetățean din Republica Moldova, conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism marca Renault Megane și o remorcă marca Săcar. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea autocolantului care atestă efectuarea inspecției tehnice periodice pentru remorcă, lucrătorii vamali au efectuat verificări suplimentare, ocazie…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile