Home » Social » Spectacole de anvergură pentru bârlădeni

Spectacole de anvergură pentru bârlădeni

Săptămâna aceasta, actorii Teatrului „Victor Ion Popa” din Bârlad vor readuce pe scena Sălii mari a două spectacole de succes: „Tanke,Ianke și Cadîr” de V.I.Popa, care va avea loc joi, 27 noiembrie, de la ora 18.30 și „O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale, care se va juca sâmbătă, 29 noiembrie, de la ora 18.30.

În perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă, bârlădenii se vor putea bucura de spectacole de muzică și dans ce se vor desfășura în incinta sălii mari a teatrului ”Victor Ion Popa”. În perioada 12-27 decembrie Teatrul VIP din Bârlad va fi gazda unor spectacole de mare anvergură.

Vineri, 12 decembrie, începând cu ora 18 va avea loc „Concertul de Crăciun” susținut de elevii Clubului „Micul Talent” din Bârlad și în cadrul căruia va fi invitat Aurelian Temișan, urmând ca duminică, 14 decembrie, de la ora 19 să aibe loc spectacolul de balet „Lacul lebedelor”, pe muzica lui P.I.Ceaikovski. Acest spectacol va fi susținut de către artiștii Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța.

A treia zi de Crăciun, la ora 19.30, atmosfera Crăciunului Vienez este oferit de Eastern Royal Orchestra din Sankt Petersburg, Rusia, condusă de dirijorul Daniil Zaharov.

Orchestra susține un turneu național în 20 de orașe ale țării și va aduce spiritul Crăciunului vienez și în inimile publicului bârlădean. (R.C.)

Săptămâna aceasta, actorii Teatrului „Victor Ion Popa” din Bârlad vor readuce pe scena Sălii mari a două spectacole de succes: „Tanke,Ianke și Cadîr” de V.I.Popa, care va avea loc joi, 27 noiembrie, de la ora 18.30 și „O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale, care se va juca sâmbătă, 29 noiembrie, de la ora 18.30. În perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă, bârlădenii se vor putea bucura de spectacole de muzică și dans ce se vor desfășura în incinta sălii mari a teatrului ”Victor Ion Popa”. În perioada 12-27 decembrie Teatrul VIP din Bârlad va fi gazda unor spectacole de mare anvergură.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. praf in ochi? cati cetateni isi permit un bilet? ei nu se duc la un spectacol amarat, de 15 lei. si se vor duce doar fitosii care inca mai au joburi.