Home » Administratie » Fotoreportaj – Goscom Vaslui, în vacanță de iarnă

Fotoreportaj – Goscom Vaslui, în vacanță de iarnă

În ciuda faptului că încasează bani grei de la populație, nici pe 3 ianuarie 2015, la câteva zile de la data la care a nins puternic pe raza municipiului Vaslui, salariații SC Goscom SA nu au ieșit în stradă pentru a-și face datoria adica sa deszăpezească. Pe 3 ianuarie 2015, un bătrân de aproape 80 de ani a decedat în scara blocului în care locuia, fix în centru orașului Vaslui, iar ambulanțierii au oprit la sute de metri distanță de blocul în care urmau să intervină pentru ca nu au putut să ajungă la bolnav. Drumurile erau impracticabile din cauza zăpezii. Bătrânul s-a așezat pe vine în scara blocului și a murit. După cum spuneau martorii, ambulanța a ajuns la victimă după 15 minute din momentul în care s-a apelat numărul de urgență 112.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=tmZml0DOu5I&w=420&h=315]

Este nefiresc faptul că într-un oraș ce se dorește a fi european, să nu se poată facilita accesul ambulanțelor la pacienți, deși în municipiul Vaslui nu a mai nins de pe 29 decembrie. Imaginile vorbesc însă de la sine.

Bogdan RUSU

Roxana NĂSTASĂ

În ciuda faptului că încasează bani grei de la populație, nici pe 3 ianuarie 2015, la câteva zile de la data la care a nins puternic pe raza municipiului Vaslui, salariații SC Goscom SA nu au ieșit în stradă pentru a-și face datoria adica sa deszăpezească. Pe 3 ianuarie 2015, un bătrân de aproape 80 de ani a decedat în scara blocului în care locuia, fix în centru orașului Vaslui, iar ambulanțierii au oprit la sute de metri distanță de blocul în care urmau să intervină pentru ca nu au putut să ajungă la bolnav. Drumurile erau impracticabile din cauza…

Review Overview

User Rating: 4.65 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: