Home » Social » Val de sinucigași la început de an

Val de sinucigași la început de an

În patru zile, șase oameni din Bârlad și împrejurimi au încercat să-și pună capăt zilelor.

În perioada 31 decembrie 2014 – 4 ianuarie 2015, la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad s-au înregistrat șase cazuri de tentative de suicid. Pe lângă bărbatul de 58 de ani din Șuletea, care, în după-amiaza zilei de 31 a încercat să se spânzure, au urmat alte cinci tentative.

Pe 2 ianuarie, de exemplu, la ora 16.30, a fost adusă la Compartimentul Primire Urgențe (CPU) din cadrul spitalului bârlădean, o tânără de 16 ani din Fruntișeni, care se intoxicase voluntar cu medicament pentru îmbunătățirea circulației. Adolescenta a avut noroc, întrucât, în urma spălăturilor stomacale efectuate de cadrele medicale de la CPU, și-a revenit și a plecat acasă.

Pe 4 ianuarie, la ora 20, un bărbat de 54 de ani din Sălceni a ingerat voluntar o cantitate mare din tratamentul medicamentos pe care îl urma și a fost adus cu ambulanța la spital. Bărbatul, cunoscut cu afecțiuni psihice, este internat deocamdată la Secția Boli Interne și este stabil.

Tot pe 4 ianuarie, un adolescent de 15 ani din Bârlad a fost diagnosticat la CPU cu dispepsie acută și a fost internat la secția Neuropsihiatrie Infantilă, după ce a ingerat substanțe compatibile cu drogurile și prezenta grave tulburări de conduită. (Mihaela NICULESCU)

În patru zile, șase oameni din Bârlad și împrejurimi au încercat să-și pună capăt zilelor. În perioada 31 decembrie 2014 – 4 ianuarie 2015, la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad s-au înregistrat șase cazuri de tentative de suicid. Pe lângă bărbatul de 58 de ani din Șuletea, care, în după-amiaza zilei de 31 a încercat să se spânzure, au urmat alte cinci tentative. Pe 2 ianuarie, de exemplu, la ora 16.30, a fost adusă la Compartimentul Primire Urgențe (CPU) din cadrul spitalului bârlădean, o tânără de 16 ani din Fruntișeni, care se intoxicase voluntar cu medicament pentru îmbunătățirea circulației. Adolescenta…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: