Home » Sanatate » Gheața încă mai face victime

Gheața încă mai face victime

Din cauza gheții și zăpezii necurățate, în această iarnă, zeci de vasluieni au căzut și au ajuns la Spitalul de Urgență Vaslui cu fracturi ale membrelor. Trotuarele și scările din oraș, s-au transformat în adevărate patinoare, care, nu au adus bucurie, ci dimpotrivă, au devenit dușmanul tuturor. Cele mai multe victime s-au înregistrat în rândul copiilor și bătrânilor, cea mai recentă fiind însă, o femeie în vârstă de 63 de ani care, ieri dimineață, se afla la Piața Traian din municipiul Vaslui, când, a alunecat pe gheață și a căzut. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a transportat-o pe bătrână la spital pentru îngrijiri medicale.
„Azi (n.r. ieri) dimineață a fost solicitat un echipaj SMURD la Piața Traian, unde o femeie de 63 de ani prezenta un traumatism la membrul stâng în urma unei căzături pe gheață” a declarat Petru Ifetene, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.
Numărul exact al solicitărilor privind căzăturile pe gheață nu poate fi redat, întrucât, în multe cazuri, au intervenit cei de la Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui, în altele, cei de la SMURD, și, de cele mai multe ori, unele victime s-au deplasat singure la spital sau chiar s-au îngrijit singure acasă.
Medicii recomandă oamenilor să circule cu grijă în astfel de situații, să folosească încălțăminte care nu alunecă, iar dacă au căzut să meargă la spital pentru control. (Roxana NĂSTASĂ)

Din cauza gheții și zăpezii necurățate, în această iarnă, zeci de vasluieni au căzut și au ajuns la Spitalul de Urgență Vaslui cu fracturi ale membrelor. Trotuarele și scările din oraș, s-au transformat în adevărate patinoare, care, nu au adus bucurie, ci dimpotrivă, au devenit dușmanul tuturor. Cele mai multe victime s-au înregistrat în rândul copiilor și bătrânilor, cea mai recentă fiind însă, o femeie în vârstă de 63 de ani care, ieri dimineață, se afla la Piața Traian din municipiul Vaslui, când, a alunecat pe gheață și a căzut. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile