Home » Administratie » Prima declarație a lui Constantinescu după ce a fost dus cu salvarea – Alarmă falsă

Prima declarație a lui Constantinescu după ce a fost dus cu salvarea – Alarmă falsă

Investigațiile medicale la care a fost supus primarul Constantin Constantinescu după ce a fost transportat, ieri, de urgență cu o ambulanță la Iași, au exclus posibilitatea existenței vreunei afecțiuni cardiace. De asemenea, au infirmat supozițiile potrivit cărora edilul-șef al Bârladului ar fi suferit un preinfarct.

Reporterii Est News au obținut prima declarație a primarului după ce acesta a fost dus cu salvarea la Iași.

“Mi s-a făcut coronarografia și nu am nimic. A fost o alarmă falsă. Eu știam că așa este, dar a trebuit să mă supun recomandărilor medicale, întrucât exista suspiciunea de preinfarct. Aveam niste dureri de stomac de la o gastrită mai veche, de vreo 15 ani și, din când în când, își mai arată colții”, ne-a declarat primarul Constantinescu.

El a spus că la sfârșitul săptămânii trecute a contactat o gripă pe care a încercat să o trateze singur: “Am tot luat aspirine, am băut suc de lămâie și se pare că stomacul a reacționat imediat. Nu am dormit o noapte întreagă de durere. Nu a cedat la nimic, așa că ieri dimineață m-am dus la doctor. Din câte am înțeles sunt situații în care un infarct se face anunțat și prin durere la nivelul stomacului, nu doar prin dureri toracice. La asta s-a adăugat și EKG-ul care nu suna prea bine, după cum au spus medicii de la Barlad. În fine, așa cum am bănuit, a fost doar o criză de gastrită. Nici vorbă de stent-uri, de intervenții, de by-pass-uri”.

Primarul bârlădean va fi externat în cursul zilei de astăzi, iar mâine își va relua treburile la primărie. (Simona MIHĂILĂ)

Investigațiile medicale la care a fost supus primarul Constantin Constantinescu după ce a fost transportat, ieri, de urgență cu o ambulanță la Iași, au exclus posibilitatea existenței vreunei afecțiuni cardiace. De asemenea, au infirmat supozițiile potrivit cărora edilul-șef al Bârladului ar fi suferit un preinfarct. Reporterii Est News au obținut prima declarație a primarului după ce acesta a fost dus cu salvarea la Iași. “Mi s-a făcut coronarografia și nu am nimic. A fost o alarmă falsă. Eu știam că așa este, dar a trebuit să mă supun recomandărilor medicale, întrucât exista suspiciunea de preinfarct. Aveam niste dureri de stomac…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

5 comments

  1. E sindromul DNA, il are si Pinalti care e un primar mult mai titrat ca Titi, il au toti cei care au facut averi nejustificate…………dar nu va fie teama domnilor, in viata totul se plateste, dai azi tepe, dar maine… le iei inzecit

  2. De orasul barlad se mai ocupa cineva? jandarmerie nu avem pe strazi !! politia locala si nationala rutiera lipseste cu desavarsire de pe strazile orasului , strazile parvan si epureanu sunt Maidanuri pline de cratere!!!! spitalul din barlad …e jalnic …tigani la furat parca am trai in alte secol probabil 17!!!!!

  3. farmacistul_de_serviciu

    Pentru durerile in cosul pieptului si cele de stomac provocate de sindromul cronic DNA se recomanda infuzie dubla de cucuta si matraguna timp de 48 de ore.Efectul e garantat 100% si te scapa permanent de problemele ulterioare.

    • cred ca tu ai incercat acest tratament, dar vad ca nu a dat rezultatele promise

      • Slugoi murdar de maro de la msdos-ul tartanului ti-a dat de-o chiftea si postezi cu sirg.In curind vom scapa de acest blestem numit Tartanul si de voi slugoii lui.Tic-tac…tic-tac DNA-ul nu va iarta.