Home » Justitie » Proxenetul din Zorleni vrea să fie liber

Proxenetul din Zorleni vrea să fie liber

de Marian MOCANU

Condamnat la șapte ani de închisoare pentru că a bătut și exploatat sexual o minoră, Viorel Ivan se consideră nevinovat și a făcut contestație la executarea pedepsei.

În luna aprilie 2014, procurorii DIICOT l-au trimis în judecată pe bărbatul în vârstă de 37 de ani, din comuna Zorleni, pentru infracțiunea de trafic de minori după ce, timp de aproape un an, a exploatat sexual o elevă în vârstă de 15 ani. Fata era obligată să întrețină relații sexuale cu diverși bărbați, în schimbul unor sume modice însușite de Viorel Ivan, care erau aduși de proxenet fie la o locuință din municipiul Bârlad, fie la un motel din apropiere.

„Exploatarea sexuală a minorei s-a făcut prin folosirea amenințărilor și a violențelor fizice și psihice de către Viorel Ivan, reținut pentru trafic de minori cu sprijinul politiștilor din cadrul Compartimentului de Operațiuni Speciale”, declara, la momentul respectiv, Mihaela Iosipescu, șeful Biroului Teritorial Vaslui al DIICOT.

După ce a fost condamnat la o pedeapsă de șapte ani de închisoare cu executare, Viorel Ivan a atacat această sentință la Curtea de Apel Iași, prima dată printr-o contestație în anulare, respinsă de judecători și apoi prin apel, pe care tot el l-a retras la al doilea termen de judecată.

Acum, Ivan a formulat o contestație la executarea pedepsei, sperând să obțină rejudecarea dosarului în care a fost inculpat inițial.

de Marian MOCANU Condamnat la șapte ani de închisoare pentru că a bătut și exploatat sexual o minoră, Viorel Ivan se consideră nevinovat și a făcut contestație la executarea pedepsei. În luna aprilie 2014, procurorii DIICOT l-au trimis în judecată pe bărbatul în vârstă de 37 de ani, din comuna Zorleni, pentru infracțiunea de trafic de minori după ce, timp de aproape un an, a exploatat sexual o elevă în vârstă de 15 ani. Fata era obligată să întrețină relații sexuale cu diverși bărbați, în schimbul unor sume modice însușite de Viorel Ivan, care erau aduși de proxenet fie la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

2 comments

  1. La puscarie cu tine !

%d blogeri au apreciat: