Home » Monden » A murit înainte să se vadă în semifinalele «Românii au talent». Ioan Dunca a fost cel mai vârstnic concurent din acest an

A murit înainte să se vadă în semifinalele «Românii au talent». Ioan Dunca a fost cel mai vârstnic concurent din acest an

Pe Ioan Dunca l-ați văzut vineri seara la „Românii au talent”. La cele 78 de primăveri ale sale, a fost de departe cel mai simpatic concurent, care a cucerit juriul cu umorul și pofta sa de viață, fiind trecut în etapa următoare. Din păcate, el nu a mai apucat să vadă la televizor emisiunea înregistrată în noiembrie 2014 și nici să urce pentru a doua oară pe scenă. Anul acesta, bătrânul s-a stins din viață.

Înainte să treacă în neființă, străbunicul Ion a făcut ceva memorabil – a participat la „Românii au talent” (Pro TV) și a adus un zâmbet pe buzele a milioane de oameni. Plin de viață și de glume, pensionarul a povestit că 33 de ani a fost aviator și că din 1990 a ieșit la pensie. Ar fi vrut să„mănânce pensie încă pe atâta, dacă îl ajută bunul Dumnezeu și juriul”, după cum a declarat, însă după preselecțiile de la Iași, care au avut loc în noiembrie 2014, a mai trăit doar câteva săptămâni. Și-a început numărul cu o serie de flotări, „de încălzire”, apoi a continuat cu o cântare. Din program, nu i-au lipsit glumele. „Vai, doamna Andra, ce frumoasă sunteți! V-aș lua de nevastă, dar nu mă lasă nevastă-mea, care s-a dus pe lumea cealaltă acum 15 ani”, a spus nea Ion. A menționat că e activ la trei cluburi artistice din Iași, apoi a mai povestit, cu mândrie, despre nepoții și strănepoții lui, pe care i-a enumerat cu nume și profesie. Cu toate acestea, venise singur la preselecții. Niciun membru al familie nu știa de inițiativa lui.Cuceriți de simpaticul bătrânel, toți membrii juriului i-au dat câte un Da. „Vreau să mai aud povești”, a spus Andi. „Mie mi-ați dovedit că tinerețea nu are legătură cu anii din buletin, ci cu vitalitatea și pofta de viață. Sunteți cel mai tânăr om pe care-l cunosc… Pun pariu că aveți și o iubită”, i-a spus și Mihaela Rădulescu. Pensionarul și-a luat la revedere de la toată lumea, fericit că și-a împlinit visul: să urce pe scenă, să cânte și să facă glume pentru o țară întreagă.

Ieri, în memoria lui, Mihaela Rădulescu a scris câteva cuvinte pe pagina sa de socializare: „Din emisiunea de aseară, din atâtea emoții și zâmbete, mi-a revenit în minte bătrânelul atât de simpatic și de plin de viață, pe care l-am trecut toți în etapa următoare, dar care… a murit. A trecut în „finala” vieții, câștigând bucuria de a ne fi învățat lecția supremă. Îi dăruiesc gândul meu bun, transmit condoleanțe familiei care n-a știut de prezența lui acolo și îi mulțumesc pentru imensa căldură cu care ne-a îmbrățișat, arătându-ne ce fantastică e iubirea de viață și pofta de a trăi în tinerețe veșnică”.

Peste 5,3 milioane de oameni au urmărit ieri, în minutul de maximă audiență, „Românii au talent”.

Fetele frumoase au cucerit juriul

bianca-costiugCa în fiecare ediție, dintre concurenți care mai de care mai talentați nu puteau lipsi fetele frumoase și sexy, care să încingă atmosfera. „Ești exact prescripția mea medicală”, i-a spus Andi dansatoarei la bară Krispy, care a demostrat o forță și o tehnică incredibile, cu toate că nu a făcut sport de performanță.

Bianca Coștiug, o elevă de 17 ani, a prezentat un număr de belly dance tribal aparte, plin de frumusețe, pasiune și cu mișcări senzuale, care au isterizat publicul. Cuceriți de frumusețea ei, toți membri juriului au trecut-o în etapa următoare.

Sursa: click.ro

Pe Ioan Dunca l-ați văzut vineri seara la „Românii au talent”. La cele 78 de primăveri ale sale, a fost de departe cel mai simpatic concurent, care a cucerit juriul cu umorul și pofta sa de viață, fiind trecut în etapa următoare. Din păcate, el nu a mai apucat să vadă la televizor emisiunea înregistrată în noiembrie 2014 și nici să urce pentru a doua oară pe scenă. Anul acesta, bătrânul s-a stins din viață. Înainte să treacă în neființă, străbunicul Ion a făcut ceva memorabil – a participat la „Românii au talent” (Pro TV) și a adus un zâmbet…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile