Home » Social » Bătrână omorâtă de TIR!

Bătrână omorâtă de TIR!

de Răzvan CĂLIN

O bârlădeancă în vârstă de 82 de ani a fost călcată de un TIR pe DE 581, în noaptea de luni spre marți. Femeia suferea de o boală degenerativă a sistemului nervos. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 2.30, pe Drumul European (DE) 581, pe raza comunei Banca, la circa 12 kilometri de Bârlad.

„Un autotractor prevăzut cu o remorcă cisternă, condus de Nicolae C., de 40 de ani, din Republica Moldova, se îndrepta din direcția Bârlad către Crasna. La un moment dat, în fața autovehicolului a apărut o femeie care circula pe mijlocul părții carosabile. Persoana respectivă avea îmbrăcăminte de culoare închisă, fără nici un fel de element reflectorizant. În consecință, șoferul nu a mai putut evita contactul și a lovit femeia, care a decedat la scurt timp la locul producerii accidentului”, ne-a declarat agentul principal Alina Tonică, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Inițial, polițiștii de la Biroul Drumuri Naționale și Europene au bănuit că victima ar proveni din comuna Banca. Ulterior, însă, s-a dovedit că bătrâna era din Bârlad. Din câte se pare, biata femeie suferea de o boală degenerativă a sistemului nervos. Așa se explică cum de femeia, în plină noapte, a plecat de acasă și a avut ghinionul să sfârșească sub roțile unui TIR tocmai pe o șosea din afara Bârladului. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Șoferul a fost verificat cu aparatul etilotest și a reieșit că nu consumase băuturi alcoolice.

de Răzvan CĂLIN O bârlădeancă în vârstă de 82 de ani a fost călcată de un TIR pe DE 581, în noaptea de luni spre marți. Femeia suferea de o boală degenerativă a sistemului nervos. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 2.30, pe Drumul European (DE) 581, pe raza comunei Banca, la circa 12 kilometri de Bârlad. „Un autotractor prevăzut cu o remorcă cisternă, condus de Nicolae C., de 40 de ani, din Republica Moldova, se îndrepta din direcția Bârlad către Crasna. La un moment dat, în fața autovehicolului a apărut o femeie care circula pe mijlocul părții carosabile. Persoana…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin