Home / Social / Bătrână omorâtă de TIR!

Bătrână omorâtă de TIR!

de Răzvan CĂLIN

O bârlădeancă în vârstă de 82 de ani a fost călcată de un TIR pe DE 581, în noaptea de luni spre marți. Femeia suferea de o boală degenerativă a sistemului nervos. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 2.30, pe Drumul European (DE) 581, pe raza comunei Banca, la circa 12 kilometri de Bârlad.

„Un autotractor prevăzut cu o remorcă cisternă, condus de Nicolae C., de 40 de ani, din Republica Moldova, se îndrepta din direcția Bârlad către Crasna. La un moment dat, în fața autovehicolului a apărut o femeie care circula pe mijlocul părții carosabile. Persoana respectivă avea îmbrăcăminte de culoare închisă, fără nici un fel de element reflectorizant. În consecință, șoferul nu a mai putut evita contactul și a lovit femeia, care a decedat la scurt timp la locul producerii accidentului”, ne-a declarat agentul principal Alina Tonică, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Inițial, polițiștii de la Biroul Drumuri Naționale și Europene au bănuit că victima ar proveni din comuna Banca. Ulterior, însă, s-a dovedit că bătrâna era din Bârlad. Din câte se pare, biata femeie suferea de o boală degenerativă a sistemului nervos. Așa se explică cum de femeia, în plină noapte, a plecat de acasă și a avut ghinionul să sfârșească sub roțile unui TIR tocmai pe o șosea din afara Bârladului. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Șoferul a fost verificat cu aparatul etilotest și a reieșit că nu consumase băuturi alcoolice.

de Răzvan CĂLIN O bârlădeancă în vârstă de 82 de ani a fost călcată de un TIR pe DE 581, în noaptea de luni spre marți. Femeia suferea de o boală degenerativă a sistemului nervos. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 2.30, pe Drumul European (DE) 581, pe raza comunei Banca, la circa 12 kilometri de Bârlad. „Un autotractor prevăzut cu o remorcă cisternă, condus de Nicolae C., de 40 de ani, din Republica Moldova, se îndrepta din direcția Bârlad către Crasna. La un moment dat, în fața autovehicolului a apărut o femeie care circula pe mijlocul părții carosabile. Persoana…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Pandemia de coronavirus nu a diminuat munca la negru. Inspecția Muncii nu iartă!

de Dănuț CIOBANU  În luna februarie 2020, Inspecția Muncii ...

Tinerii fermieri din satele vasluiene sunt salvatorii produselor tradiționale

Produsele tradiționale continuă să fie în atenția fermierilor vasluieni. ...

Economia județului Vaslui este în colaps. Aproape jumătate din salariații din sectorul privat intră în șomaj

de Dănuț CIOBANU  La data de 2 aprilie 2020, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: