Home / Social / Militarii bârlădeni și-au sărbătorit patronul spiritual!

Militarii bârlădeni și-au sărbătorit patronul spiritual!

de Răzvan CĂLIN

Ieri, militarii din cadrul Garnizoanei Bârlad au sărbătorit Ziua Forțelor Terestre și, totodată, patronul lor spiritual, Sfântul Mare Mucenic Gheorghe.

Sărbătoarea a fost marcată printr-o serie de manifestări  și activități ce s-au derulat pe parcursul întregii luni aprilie și care au culminat ieri cu un program special. Activitățile au debutat la ora 10 când au fost primiți invitații din partea eșaloanelor superioare, autorităților locale și județene și mass-media locală. Cel puțin ciudat este faptul că la festivități nu a participat nici un oficial din partea Primăriei Bârlad, municipalitatea mulțumindu-se să trimită o coroană de flori ce a fost depusă la Monumentul Eroilor din incinta unității militare.

După oficierea unui serviciu religios de comemorare a tuturor eroilor căzuți pentru apărarea patriei, au urmat scurte alocuțiuni rostite de comandamentul unității și de către oficialitățile prezente. Au urmat apoi exerciții demonstrative de tip DRILL TEAM susținute de militari din cadrul unității bârlădene și premierea câștigătorilor competițiilor sportive. Manifestările s-au încheiat cu tradiționala defilare a trupelor militare din Garnizoana Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Ieri, militarii din cadrul Garnizoanei Bârlad au sărbătorit Ziua Forțelor Terestre și, totodată, patronul lor spiritual, Sfântul Mare Mucenic Gheorghe. Sărbătoarea a fost marcată printr-o serie de manifestări  și activități ce s-au derulat pe parcursul întregii luni aprilie și care au culminat ieri cu un program special. Activitățile au debutat la ora 10 când au fost primiți invitații din partea eșaloanelor superioare, autorităților locale și județene și mass-media locală. Cel puțin ciudat este faptul că la festivități nu a participat nici un oficial din partea Primăriei Bârlad, municipalitatea mulțumindu-se să trimită o coroană de flori ce a…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Patinoarul din Parcul Copou Vaslui își deschide porțile sâmbătă. Intrarea va fi liberă pe durata întregului sezon

Patinoarul din Parcul Copou al ...

Primăria Vaslui a premiat sute de mici artiști și profesori de la școlile din oraș

Sute de elevi și profesori ...

Locuitori din Hoceni și Șuletea au venit la Bârlad să doneze sânge

Douăzeci de locuitori ai comunei ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: