Home » Monden » Atentat cu o geantă suspectă la locuința președintelui Iohannis

Atentat cu o geantă suspectă la locuința președintelui Iohannis

La puțin timp după miezul nopții, la locuința președintelui Klaus Iohannis a avut loc o situație ce a pus în alertă autoritățile care asigură paza locuinței de pe strada Bâlea din Sibiu.

casa-iohannis-sibiuDuminică noaptea, în jurul orei 2.00, ofițerul SPP care asigura paza locuinței președintelui a observat o persoană suspectă care căra o geantă voluminoasă și care dădea târcoale casei familiei Iohannis.

La un moment dat, suspectul a aruncat geanta peste gardul care împrejmuiește proprietatea președintelui și a rupt- o la fugă. A fost prins de ofițerul SPP și imobilizat.

Cum era și firesc, garda președintelui a intrat în alertă bănuind că geanta aruncată peste gard poate conține o bombă. Din fericire, aceasta conținea doar acte, cel care a aruncat-o încercând să atragă atenția lui Klaus Iohannis asupra unei probleme juridice pe care o are și la care până în prezent nu a găsit rezolvare.

Nu a știut că președintele nu era însă acasă în acel moment, el părăsind Sibiul cu câteva ore mai devreme pentru a putea ajunge ieri în Italia.

Cocktail Molotov la Poliție

Noaptea de duminică spre luni a fost tensionată și pentru polițiștii sibieni, care au fost atacați de un recidivist cu un cocktail Molotov. A. Sârbu de 35 de ani, un infractor cunoscut polițiștilor de la judiciar, a aruncat o sticlă cu benzină asupra sediului Poliției.

Clădirea nu s-a aprins, în schimb a luat foc chiar atacatorul, care a ajuns la Urgențe. Sârbu este un infractor cunoscut polițiștilor.

El a fost arestat pentru mai multe tâlhării prin metoda “Poșeta”, iar ofițerii care l-au prins spun că este un individ extrem de violent și periculos.

Sursa; libertatea.ro

La puțin timp după miezul nopții, la locuința președintelui Klaus Iohannis a avut loc o situație ce a pus în alertă autoritățile care asigură paza locuinței de pe strada Bâlea din Sibiu. Duminică noaptea, în jurul orei 2.00, ofițerul SPP care asigura paza locuinței președintelui a observat o persoană suspectă care căra o geantă voluminoasă și care dădea târcoale casei familiei Iohannis. La un moment dat, suspectul a aruncat geanta peste gardul care împrejmuiește proprietatea președintelui și a rupt- o la fugă. A fost prins de ofițerul SPP și imobilizat. Cum era și firesc, garda președintelui a intrat în alertă…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile