Home » Monden » Roxana Ionescu a schimbat legea în Pro TV

Roxana Ionescu a schimbat legea în Pro TV

Cea supranumită “Mama Natură”, fără să fi avut vreodată acest rol în emisiunea de la Antena 1 în care era balerină, este pe cale să încalce cea mai importantă regulă nescrisă a PRO TV-ului.

De când e lumea (și Antena 1), rivalii de la PRO TV au evitat să racoleze vedete trecute prin grila postului concurent. O chestie de imagine și, mai presus, de orgoliu, survenită, spun unii, din ideea că locul 1 nu ar avea de ce să lucreze cu materia primă a locului 2.

Lucrul acesta însă este pe cale să schimbe, iar numele de care s-ar lega “evenimentul” este cel al Roxanei Ionescu. În momentul în care PRO-ul a început racolările pentru emisiunea din junglă și cea din fermă, inițial blonda fusese ștearsă de pe listă, fiind considerată “prea a Antenei 1” după ce prezentase toate edițiile emisiunii “Splash”.

Din fermă, în bazin

Penuria de vedete însă i-a determinat pe producători să o ia totuși în calcul și așa a ajuns să tragă la jugul “Fermei vedetelor”. Dacă va rezista, prestația ei la PRO va mai dura o lună, până la capătul concursului, dar ce nu știu telespectatorii este că, imediat după, va sări în barca Antenei, unde, potrivit informațiilor noastre, din iunie, va prezenta din nou “Splash”, alături de Pepe. Astfel, regula de aur a PRO-ului va fi încălcată, asocierea de imagine cu rivalii intervenind mult mai repede decât prevedeau pe vremuri contractele.

Sursa: libertatea.ro

Cea supranumită “Mama Natură”, fără să fi avut vreodată acest rol în emisiunea de la Antena 1 în care era balerină, este pe cale să încalce cea mai importantă regulă nescrisă a PRO TV-ului. De când e lumea (și Antena 1), rivalii de la PRO TV au evitat să racoleze vedete trecute prin grila postului concurent. O chestie de imagine și, mai presus, de orgoliu, survenită, spun unii, din ideea că locul 1 nu ar avea de ce să lucreze cu materia primă a locului 2. Lucrul acesta însă este pe cale să schimbe, iar numele de care s-ar lega…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile