Home » Monden » Finală cu efect așteptat la «Românii au talent»! Răduleasca a câștigat toată atenția

Finală cu efect așteptat la «Românii au talent»! Răduleasca a câștigat toată atenția

Mihaela Rădulescu a făcut furori vineri seară, la finala celei de-a cincea ediții a emisiunii “Românii au talent”. A sărutat un concurent și s-a lăsat îmbrățișată de șapte bărbați odată.

Diva a purtat o rochie aparent sobră, însă la o privire mai atentă, pe lângă decolteul generos, materialul transparent al rochiei a dezvăluit mai mult decât s-au așteptat cei din jur.

Conștientă de efectul pe care-l produce, Mihaela nu a ratat ocazia de a face numeroase drumuri pe scenă. În prima fază, i-a șters lacrimile concurentului Ion Barbu, pe care l-a și sărutat. Vedeta nu și-a dat seama însă că tânărul se va pierde cu firea și, la finalul show-lui, acesta a trebuit să fie scos de pe scenă cu o echipă de infirmieri.

Răduleasca le-a luat fața câștigătorilor

La scut timp, vedeta a recidivat și, în momentul în care câștigătorii celei de-a patra ediții a emisiunii “Români au talent”, ediția anterioară, și-au terminat de cântat melodia, diva a sărit iar pe scenă și i-a îmbrățișat pe toți cei șapte membri ai trupei.

Astfel, mâinile bărbaților de la Brio Sonores au acoperit- o în întregime. Însă, efectul cel mai mare l-a avut Răduleasca asupra lui Dan Bittman, pe care l-a invitat la dans. În concluzie, nici nu a mai contat cine a câștigat show-ul, deoarece Răduleasca a fost cea care a strălucit întreaga seară și la propriu, și la figurat.

Sursa; libertatea.ro

Mihaela Rădulescu a făcut furori vineri seară, la finala celei de-a cincea ediții a emisiunii “Românii au talent”. A sărutat un concurent și s-a lăsat îmbrățișată de șapte bărbați odată. Diva a purtat o rochie aparent sobră, însă la o privire mai atentă, pe lângă decolteul generos, materialul transparent al rochiei a dezvăluit mai mult decât s-au așteptat cei din jur. Conștientă de efectul pe care-l produce, Mihaela nu a ratat ocazia de a face numeroase drumuri pe scenă. În prima fază, i-a șters lacrimile concurentului Ion Barbu, pe care l-a și sărutat. Vedeta nu și-a dat seama însă că…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile