Home / Monden / Detalii INCREDIBILE despre tratamentul pe care îl face Cotabiță! Medicii au apelat la o tehnologie de filme SF

Detalii INCREDIBILE despre tratamentul pe care îl face Cotabiță! Medicii au apelat la o tehnologie de filme SF

După ce a renunțat la spitalul Floreasca pentru a se interna la spitalul Elias din Capitală, mai potrivit pentru tratamentul de recuperare pe care îl are de urmat, noi detalii apar la iveală despre activitățile zilnice ale lui Gabi Cotabiță. Astfel, reporterii Spynews.ro au aflat, în exclusivitate, ce procedee medicale i se fac artistului.

Internat la spitalul Elias din capitală, pentru că acolo este una dintre cele mai bune clinici de recuperare medicală și pentru că acupuncturiștii sunt foarte capabili, Gabriel Cotabiță a avut, ieri, supriza de a beneficia de un tratament complex de fizioterapie cu unul dintre cele mai performante aparate din domeniu. Mai exact, el a fost conectat la o combină medicală care costă mii de euro, dar care poate fi folosită pentru aproape toate procedurile medicale de care are nevoie artistul. Mai exact, mașinăria cu pricina reunește  sonde de ultrasunete, curenți de joasă și medie frecvență, sonde laser, curenți galvanici, interferențiali și diadinamici, precum și o altă întreagă pleiadă de tehnologii specifice recuperării medicale și balneofizioterapiei de care are nevoie artistul.
În altă ordine de idei, Gabriel Cotabiță, spun medicii de la Elias, a fost greu de recunoscut în momentul în care s-a prezentat, cuminte, la cabinetul de recuperare medicală care i-a fost recomandat. ”A slăbit enorm, nu le venea să creadă nici doctorilor. Dar, ceea ce e de remarcat este tonusul lui psihic, semn că își dorește să se facă bine cât mai repede”, ne-a spus o sursă medicală.

Sursa: spynews.ro

După ce a renunțat la spitalul Floreasca pentru a se interna la spitalul Elias din Capitală, mai potrivit pentru tratamentul de recuperare pe care îl are de urmat, noi detalii apar la iveală despre activitățile zilnice ale lui Gabi Cotabiță. Astfel, reporterii Spynews.ro au aflat, în exclusivitate, ce procedee medicale i se fac artistului. Internat la spitalul Elias din capitală, pentru că acolo este una dintre cele mai bune clinici de recuperare medicală și pentru că acupuncturiștii sunt foarte capabili, Gabriel Cotabiță a avut, ieri, supriza de a beneficia de un tratament complex de fizioterapie cu unul dintre cele mai performante…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Ioana Boureanu a chefuit în club că a scăpat de tată

La o lună după ce ...

DÂNSA este ”Baroneasa softurilor”, DOMNIȚA Crăița Țarălungă. Apariție FORMIDABILĂ! S-a asortat cu mașina de colecție!

După Kera Calița de la ...

EXCLUSIV/ Adriana Bahmuțeanu și-a schimbat stilul de viață de frica lui Prigoană. S-a făcut fată de casă

Adriana Bahmuțeanu încearcă pe cât ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: