Home » Social » Bătrân găsit mort în fântână!

Bătrân găsit mort în fântână!

de Răzvan CĂLIN

Vasile Stoica, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din satul Corodești, comuna Iana, și-a găsit sfârșitul în urma unui accident stupid. Tragedia s-a petrecut în după-amiaza zilei de duminică, 12 iulie, când a fost găsit mort într-o fântână din localitate.

În jurul orei 18.45, un alt localnic din Corodești a mers la fântâna respectivă pentru a lua niște apă. Atunci a observat cadavrul bătrânului plutind în apa din din fântână și a alertat imediat autoritățile prin 112. La fața locului au ajuns în scurt timo echipaje de la Detașamentul de Pompieri Militari Bârlad și de la Stația de Ambulanță. După ce pompierii l-au scos din fântâna adâncă de trei metri, echipajul de pe ambulanță a încercat preț de mai multe minute să-l resusciteze, însă fără succes.

„Cel mai probabil, bătrânul a căzut accidental în fântână în timp ce încerca să scoată apă, pentru că în fântână a fost găsită și găleata pe care o luase de acasă. Din păcate, în momentul în care s-a produs accidentul, nu se afla nimeni prin preajmă care să observe și, eventual, să sară în ajutorul bărbatului. Se estimează că accidentul a survenit cu câteva ore înainte de momentul în care a fost descoperit de consăteanul său”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

de Răzvan CĂLIN Vasile Stoica, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din satul Corodești, comuna Iana, și-a găsit sfârșitul în urma unui accident stupid. Tragedia s-a petrecut în după-amiaza zilei de duminică, 12 iulie, când a fost găsit mort într-o fântână din localitate. În jurul orei 18.45, un alt localnic din Corodești a mers la fântâna respectivă pentru a lua niște apă. Atunci a observat cadavrul bătrânului plutind în apa din din fântână și a alertat imediat autoritățile prin 112. La fața locului au ajuns în scurt timo echipaje de la Detașamentul de Pompieri Militari Bârlad și de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin