Home » National » Steaua învinsă de AS Trencin, scor 2-3, dar a acces în turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Steaua învinsă de AS Trencin, scor 2-3, dar a acces în turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Echipa Steaua București s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, deși a fost învinsă, miercuri, pe Arena Națională, cu scorul de 3-2 (2-0), de formația slovacă AS Trencin, în manșa secundă a turului doi preliminar al competiției.
În tur, Steaua s-a impus, în deplasare, cu scorul de 2-0.
Miercuri, golurile Stelei au fost marcate de Muniru ’57 și Tade ’60 din penalti, în timp ce pentru slovaci au înscris Wesley ’13, ’84 și Bero ’21.
0-1: Jairo a pătruns în partea stângă, a centrat în careu și Wesley a înscris cu latul din 4 metri.

0-2: Jairo a trecut din nou de Papp pe partea stângă, a cenbtrat în careu, defensiva steliștilor nu a reușit să respingă și Bero a înscris cu un șut de la 7 metri.

1-2: Muniru a înscris cu un șut în forță de la 25 de metri.

2-2: Tade a transformat penaltiul acordat de arbitrul polonez după un fault în careu al lui Cogley asupra lui Hamroun.

AS Trencin a jucat în inferioritate numerică din minutul 74, după ce Rundici a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat pentru un fault asupra lui Râpă.

2-3: Jairo a centrat din partea stângă și Wesley a înscris cu o lovitură de cap de la 6 metri.
Steaua București: Cojocaru – Papp, Varela (Râpă ’35), Toșca, Guilherme – Breeveld, Muniru – Ad. Popa, Stanciu (Hamroun ’19), Chipciu – Tade (Tahar ’82). Director sportiv: Mirel Rădoi.

AS Trencin: Semrinec – Cogley (Rabiu ’73), Ramon, Rundici, Madu – Lobotka, Koolwijk, Bero – Jairo (Klescik ’87), Wesley, Van Kessel (Guba ’64). Antrenor: Martin Sevela.

Cartonașe galbene: Chipciu ’61, Muniru ’63 / Bero ’33, Rundici ’66, ’74.
Cartonaș roșu: Rundici ’74.
Arbitri: Pawel Raczkowski (central) – Michal Obukowicz, Pawel Sokolnicki (asistenți) – Tomasz Musial (rezervă) – toți Polonia.
Observatori: Andrei Medințev (Bulgaria), Manuel Enrique Mejuto Gonzalez (Spania).
Întâlnirea s-a jucat fără spectatori, după ce Comisia de Disciplină a UEFA a sancționat FC Steaua cu două meciuri disputate pe teren propriu cu porțile închise, pentru incidentele din timpul partidei cu Dinamo Kiev, contând pentru grupele Ligii Europa din sezonul 2014-2015.
În turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Steaua București va întâlni echipa sârbă Partizan Belgrad, care a trecut, cu scorul general de 3-0, de formația georgiană Dila Gori. Steaua va juca turul pe teren propriu, la 28 sau 29 iulie, returul fiind programat în Serbia, la 4 sau 5 august.
Sursa: mediafax.ro

About Mihai Vasile