Home » National » VREMEA rămâne călduroasă. PROGNOZA METEO pentru luni și marți

VREMEA rămâne călduroasă. PROGNOZA METEO pentru luni și marți

Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare în regiunile vestice, unde izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată și descărcări electrice.

LUNI

ÎN ȚARĂ: Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului și pe litoral. Temperaturile maxime, ușor mai ridicate decât în ziua precedentă, se vor încadra între 28 și 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre 8 grade, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest și pe litoral.

LA BUCUREȘTI: Vremea va fi călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului de 32…33 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 19…20 de grade, mai scăzută în zona preorășenească.

MARȚI

ÎN ȚARĂ:  Vremea va continua să se încălzească, devenind izolat caniculară în vest și în sud. Cerul va fi variabil la parțial noros în sud-estul țării, în extremitatea de vest, dar și la munte și mai mult senin în celelalte zone. Vântul va fi în general moderat în sud și sud-est și va sufla slab în restul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9…10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 22…24 de grade în Dealurile de Vest și pe litoral.

Sursa: mediafax.ro

Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare în regiunile vestice, unde izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată și descărcări electrice. LUNI ÎN ȚARĂ: Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului și pe litoral. Temperaturile maxime, ușor mai ridicate decât în ziua precedentă, se vor încadra între 28 și 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre 8 grade, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest și pe litoral. LA BUCUREȘTI: Vremea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile