Google+
Home » Invatamant » Unele școli sunt repetente la curățenie

Unele școli sunt repetente la curățenie

de Roxana NĂSTASĂ

Nu mai e mult până sună clopoțelul pentru începerea unui nou an școlar și multe școli și grădinițe din județ sunt repetente la capitolul curățenie.

Doar 27,32% au terminaț igienizarea în proporție de 100%, potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Vaslui. La polul opus, 5,10% din școli nu au făcut nici măcar jumătate din ce trebuie făcut. Alte 58,34 % din școli au terminat în proporție de 70-99% și 9,24% din unități au treminat curățenia în proporție de 50-69%.

Nici la aprovizionarea cu combustibil pentru iarnă unele unități din județ nu stau bine, doar 56,34% având asigurat în proporție de 100% combustibil pentru sezonul rece. Autorizații ISCIR, 23,90% din unități nu au, iar despre autorizații sanitare de funcționare, despre care am prezentat un material pe larg, nu mai poate fi vorba de lucru pozitiv. Doar 63,12% din unități au. Mai exact, mii de elevi vor învăța și anul acesta în școli fără apă curentă, grup sanitar și cu alte difuncționalități.

Comments

comments

de Roxana NĂSTASĂ Nu mai e mult până sună clopoțelul pentru începerea unui nou an școlar și multe școli și grădinițe din județ sunt repetente la capitolul curățenie. Doar 27,32% au terminaț igienizarea în proporție de 100%, potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Vaslui. La polul opus, 5,10% din școli nu au făcut nici măcar jumătate din ce trebuie făcut. Alte 58,34 % din școli au terminat în proporție de 70-99% și 9,24% din unități au treminat curățenia în proporție de 50-69%. Nici la aprovizionarea cu combustibil pentru iarnă unele unități din județ nu stau bine, doar 56,34% având asigurat în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: