Home » Social » Incendiu violent la Gura Buștei

Incendiu violent la Gura Buștei

Persoanele care locuiesc în cele 10 camere ale unui complex de locuințe sociale din suburbia Gura Buștei a municipiului Vaslui au trăit momente de panică în noaptea de joi spre vineri. Un incendiu puternic a cuprins o cameră de locuit de circa 12 metri pătrati, care se afla langă complexul de locuințe sociale, precum și la o magazie. Din fericire nu au existat victime, persoanele aflate în interiorul complexului fiind evacuate de pompierii ajunși la fața locului care au reușit totodată să scoată o butelie înainte ca această să explodeze. La momentul sosirii acestora incendiul se manifesta cu flacără deschisă. S-au degradat elementele de mobilier și tâmplărie de la cameră de locuit precum și circa 8 metri pătrați de acoperiș din tiglă de la complexul social.

Cauza probabilă a incendiului a fost utilizarea necorespunzătoare a coșului de fum, respectiv burlan metalic. Flăcările au distrus circa 20 de metri de acoperiș pe structură din lemn, magazia confecționată din pereți din lemn, două canapele, un aragaz, un televizor precum și diverse textile aflate în interiorul locuinței.

„Pentru localizarea și lichidarea incendiului, la fața locului s-a deplasat Detașamentul de Pompieri Vaslui, cu două autospeciale de stingere. Concomitent cu activitătile specifice desfășurate pentru localizarea și lichidarea incendiului, pompierii militari au acționat și pentru limitarea propagării acestuia la întreg complexul social precum și pentru evacuarea bunurilor din interiorul camerei incendiate”, a declarat Petru Iftene, responsabilul cu relațiile mass-media din cadrul ISU Vaslui. (George PROCA)

Persoanele care locuiesc în cele 10 camere ale unui complex de locuințe sociale din suburbia Gura Buștei a municipiului Vaslui au trăit momente de panică în noaptea de joi spre vineri. Un incendiu puternic a cuprins o cameră de locuit de circa 12 metri pătrati, care se afla langă complexul de locuințe sociale, precum și la o magazie. Din fericire nu au existat victime, persoanele aflate în interiorul complexului fiind evacuate de pompierii ajunși la fața locului care au reușit totodată să scoată o butelie înainte ca această să explodeze. La momentul sosirii acestora incendiul se manifesta cu flacără deschisă.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor