Home » Social » Fotoreportaj King Paraschiv sau mâța lu’ Cărăbăț!

Fotoreportaj King Paraschiv sau mâța lu’ Cărăbăț!

de Răzvan CĂLIN

Povestea în imagini a celei mai noi atracții de la Grădina Zoo Bârlad, King Paraschiv, puiul de leu venit pe lumea chiar în ziua de Sfânta Parascheva.

Deși au trecut doar trei luni luni de când a venit pe lume, King Paraschiv, puiul de leu născut în captivitate la Grădina Zoologică din Bârlad, este de departe ”brand”-ul cel mai celebru pe care îl exportă Bârladul în momentul de față. Povestea micului leuț, respins de propria-i mamă, dar salvat cu eforturi deosebite chiar de directorul Zoo Bârlad – Adrian Cărăbăț -, a atras atenția întregii mass-medii naționale din România, după ce King Paraschiv a putut fi admirat pentru prima dată în paginile cotidianului Est News.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Q0jkrExx0UI&w=420&h=315]

Echipe de jurnaliști de pe la mai toate televiziunile naționale s-au îngrămădit la Bârlad pentru prinde câteva cadre cu micul pui de leu, devenit vedetă națională fără voia lui. Cum astăzi împlinește exact trei luni de viață, ne-am gândit să oferim cititorilor noștri un scurt periplu foto cu micul rege al savanei de la Bârlad. Imaginile au fost surprinse pe 13 ianuarie, cu o zi înainte ca micul Paraschiv să-și serbeze ziua. Cea mai mare parte din instantaneele foto au fost surprinse în biroul directorului Cărăbăț, locul în care a fost îngrijit cu mare atenție încă din prima sa zi de viață și pe care, deocamdată, nu îl prea părăsește.

de Răzvan CĂLIN Povestea în imagini a celei mai noi atracții de la Grădina Zoo Bârlad, King Paraschiv, puiul de leu venit pe lumea chiar în ziua de Sfânta Parascheva. Deși au trecut doar trei luni luni de când a venit pe lume, King Paraschiv, puiul de leu născut în captivitate la Grădina Zoologică din Bârlad, este de departe ”brand”-ul cel mai celebru pe care îl exportă Bârladul în momentul de față. Povestea micului leuț, respins de propria-i mamă, dar salvat cu eforturi deosebite chiar de directorul Zoo Bârlad - Adrian Cărăbăț -, a atras atenția întregii mass-medii naționale din…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: