Home » Social » Crimă în inima Vasluiului – Un bărbat și-a ucis prietenul de pahar cu toporul, după care s-a dus la Ambulanță și a anunțat crima

Crimă în inima Vasluiului – Un bărbat și-a ucis prietenul de pahar cu toporul, după care s-a dus la Ambulanță și a anunțat crima

Un bărbat de 62 de ani și-a ucis colegul de pahar cu mai multe lovituri de topor, inclusiv în cap, după ce cei doi au băut împreună toată noaptea, criminalul ducându-se apoi la Serviciul de Ambulanță, situat vizavi de locuința unde s-a petrecut măcelul, și a spus că prietenul său este mort în casă, într-o baltă de sânge.

Crimă abominabilă în zona Parcului Copou din Vaslui. Un bărbat de 62 de ani și-a ucis colegul de pahar, cu 13 ani mai tânăr, cu mai multe lovituri de topor chiar în casa sa, unde băuse toate noaptea împreună cu cel care avea să-i devină victimă. După ce și-a mai revenit din beție și a conștientizat, probabil, nenorocirea pe care a făcut-o, Paul Ulea a ieșit din casă, a traversat strada și s-a dus la Serviciul de Ambulanță Vaslui, unde i-a spus unui angajat de acolo că în casa sa se află un bărbat mort. Salariatul Ambulanței s-a convins că cele mărturisite de bărbatul de 62 de ani se confirmă, găsind cadavrul lui Valerică Patrichi într-o baltă de sânge. Ulterior, crima a fost anunțată la numărul de urgență 112, polițiștii vasluieni, sub coordonarea unui procuror de caz, declanșând o anchetă în acest caz.

„Deocamdată, bărbatul în locuința căruia se afla cadavrul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, având în vedere că avea niște răni pe corp. După ce va fi audiat, vă vom putea oferi informații mai multe cu privire la acest caz de moarte suspectă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Alice Ruja.

Din ceea ce au povestit vecinii, Paul Ulea este cunoscut ca un bărbat violent, mai ales atunci când consumă alcool. Odată ce va fi audiat, bărbatul de 62 de ani va ajunge, cel mai probabil, în spatele gratiilor. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor