Home / Justitie / Muncitor care lucra ilegal, în stare gravă la spital, după ce a căzut de pe o schelă

Muncitor care lucra ilegal, în stare gravă la spital, după ce a căzut de pe o schelă

Un bărbat de 50 de ani, care muncea ilegal la montarea unei instalații de aer condiționat într-o hală din municipiul Vaslui în care urmează să funcționeze un service auto, a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de pe o schelă, de la câțiva metri înălțime.

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Vaslui a declanșat o anchetă în cazul unui bărbat de 50 de ani care a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident de muncă, după ce a căzut de pe o schelă, de la câțiva metri înălțime. Din primele cercetări desfășurate la fața locului, inspectorii de muncă au stabilit că vasluianul, care muncea fără forme legale la montarea unei instalații de aer condiționat, s-a dezechilibrat și a căzut pe suprafața betonată a unei hale în care urmează să se deschidă un service auto. Preluat de o ambulanță, bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui cu leziuni grave la coloana vertebrală.

„Administratorul firmei pentru care lucra bărbatul nu a fost găsit acolo astfel încât i-a fost lăsată o somație pentru a se prezenta mâine (n.r.-joi) la sediul ITM cu documentele ce-l privesc pe acel salariat. În urma verificările făcute în Registrul de Evidență a Salariaților s-a constatat că victima accidentului de muncă nu avea contract de muncă”, a declarat inspectorul-șef al ITM Vaslui, Gheorghe Chirvasă.

Hala în care s-a petrecut accidentul de muncă este amplasată în apropiere de fosta zonă industrială a municipiului Vaslui și este proprietatea unui bărbat din Republica Moldova. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Primarul Boroș promite bârlădenilor un ambulatoriu extins și dotat corespunzător. Despre un nou corp de spital, niciun cuvânt, deși promitea acest lucru în urmă cu câteva luni

Spitalul din Bârlad va avea peste trei ani un ...

Se lucrează de zor la Oltenești. Autoritățile locale vor și gaze pentru locuitori.

Autoritățile locale din Oltenești continuă investițiile în infrastructură și ...

Incendiu la Cănțălărești, unde au ars peste 3,5 hectare de vegetație uscată

Un puternic incendiu de vegetație a cuprins un câmp ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: