Home / Justitie / Trafic blocat pe un sens pe drumul european E 581, după ce zeci de mașini de spălat au căzut dintr-un TIR pe șosea

Trafic blocat pe un sens pe drumul european E 581, după ce zeci de mașini de spălat au căzut dintr-un TIR pe șosea

Traficul rutier pe drumul european E 581 s-a blocat pe un sens de mers, duminică după-amiază, pe un sector de drum din apropiere de municipiul Huși, după ce zeci de mașini de spălat au căzut dintr-un TIR pe șosea într-o curbă periculoasă în care autotrenul a intrat în balans.

Accident spectaculos la ieșirea din municipiul Huși spre Vama Albița. Șoferul unui autotren înmatriculat în județul Iași a pierdut controlul asupra direcției într-o curbă periculoasă și a ieșit în afara șoselei. În acel moment, TIR-ul, acoperit cu prelată, a intrat în balans și zeci de mașini de spălat au căzut pe șosea, blocând în întregime traficul pe un sens de mers pe o distanță de câteva zeci de metri.

„Polițiștii deplasați la locul evenimentului au luat măsuri de dirijare a traficului rutier pe un singur sens de mers. În zonă, este așteptat un alt autotren pentru a fi încărcată marfa de pe șosea și a fi reluată circulația în condiții normale pe respectivul sector de drum”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

În urma accidentului, nu au existat victime, în condițiile în care, în momentul producerii accidentului, în spatele TIR-ului nu circula altă mașină.

About Mihai Vasile

x

Check Also

Mașinile de la școlile de șoferi au interzis în centrul municipiului Vaslui

de Dănuț CIOBANU Primăria Vaslui ...

Ambrozia dispare din zonele verzi ale Vasluiului

Goscom Vaslui desfășoară, în această ...

Banii europeni conving tot mai mulți vasluieni să se califice în sectorul agricol

Vasluienii sunt tot mai interesați ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: