Home / Justitie / Trafic blocat pe un sens pe drumul european E 581, după ce zeci de mașini de spălat au căzut dintr-un TIR pe șosea

Trafic blocat pe un sens pe drumul european E 581, după ce zeci de mașini de spălat au căzut dintr-un TIR pe șosea

Traficul rutier pe drumul european E 581 s-a blocat pe un sens de mers, duminică după-amiază, pe un sector de drum din apropiere de municipiul Huși, după ce zeci de mașini de spălat au căzut dintr-un TIR pe șosea într-o curbă periculoasă în care autotrenul a intrat în balans.

Accident spectaculos la ieșirea din municipiul Huși spre Vama Albița. Șoferul unui autotren înmatriculat în județul Iași a pierdut controlul asupra direcției într-o curbă periculoasă și a ieșit în afara șoselei. În acel moment, TIR-ul, acoperit cu prelată, a intrat în balans și zeci de mașini de spălat au căzut pe șosea, blocând în întregime traficul pe un sens de mers pe o distanță de câteva zeci de metri.

„Polițiștii deplasați la locul evenimentului au luat măsuri de dirijare a traficului rutier pe un singur sens de mers. În zonă, este așteptat un alt autotren pentru a fi încărcată marfa de pe șosea și a fi reluată circulația în condiții normale pe respectivul sector de drum”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

În urma accidentului, nu au existat victime, în condițiile în care, în momentul producerii accidentului, în spatele TIR-ului nu circula altă mașină.

About Mihai Vasile

x

Check Also

Propunere pentru înființarea unui nou traseu de transport public în Bârlad

Este nevoie urgentă să se ...

Peste 27.000 de pensionari vasluieni primesc de la stat bani pentru completarea pensiilor

27.773 de pensionari vasluieni încasează ...

Șoferii au luat cu asalt vulcanizările pentru a-și schimba anvelopele odată cu răcirea vremii

Sute de șoferi din Vaslui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: