Home » Monden » Mihaela Rădulescu și-a ratat cariera! N-a făcut față concurenței

Mihaela Rădulescu și-a ratat cariera! N-a făcut față concurenței

Extrem de fericită lângă austriacul Felix Baumgartner, Mihaela Rădulescu nu se poate lăuda cu la fel de mult noroc și în afaceri.

Potrivit informațiilor obținute de reporterii spynews.ro, societatea comercială a vedetei – prin care aceasta deține un foarte cunoscut magazin cu articole pentru copii – are datorii de aproape 7,6 milioane de lei. Lucrurile par destul de complicate, în condițiile în care firma are și pierderi destul de importante, semn că Mihaela Rădulescu nu a avut parte de o carieră strălucită ca femeie de afaceri.
În schimb, vedeta este extrem de fericită alături de Felix Baumgartner. Mai nou, ea și-a petrecut vacanța împreună cu fiul ei, Ayan, și cu iubitul ei, în Portofino, Italia. „Am sentimentul ăsta. Zilele noastre fericite”, este mesajul care însoțește imaginea postată de Mihaela Rădulescu pe o rețea de socializare.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună din 2014, fosta prezentatoare TV cuplându-se cu el la scurt timp după ce s-a despărțit de Dani Oțil.
„Am fugit de un soț care mă înșela”

Vedeta de televiziune a fost căsătorită cu Elan Schwartzenberg, care în prezent este dat în urmărire generală. Au divorțat la finalul anului 2008. „Îl veți regăsi (n.r. – pe Elan Schwartzenberg) bine ascuns, deci trebuie să căutați bine, în toate campaniile electorale, când de-o parte, când de cealaltă, îl veți regăsi în off-shore-uri îndepărtate. În terenuri dintre cele mai disputate și chiar drept pușculiță pentru banii unor grei politicieni din țara asta fără stăpân. Am fugit de un soț care mă înșela și care începuse să trăiască cum trăiesc mai toți milionarii cu bani făcuți peste noapte – șmecherește, în orgii sexuale și financiare”, spunea Mihaela Rădulescu, la câteva luni după divorț.

Sursa: spynews.ro

About Mihai Vasile