Home » Social » Surpriza pe care Andreea Răducan le-a pregătit-o invitaților de la nunta ei. Ce nu suportă marea campioană să vadă pe rochia ei de mireasă!

Surpriza pe care Andreea Răducan le-a pregătit-o invitaților de la nunta ei. Ce nu suportă marea campioană să vadă pe rochia ei de mireasă!

Andreea Răducan, marea gimnastă pe care Bârladul a dat-o României, se pregătește de măritiș. Pe 12 octombrie ea se va căsători civil la București, cu logodnicul său, Daniel Tandreu, urmând ca nunta să aibă loc pe 15 octombrie, la ”Stejarii Country Club”, un club exclusivist din zona Bãneasa, care apartine lui Ion Țiriac.

andreea-raducan-barladVineri, marea gimnastă a fost prezentă la Bârlad unde s-a întâlnit cu primarul Dumitru Boroș. De asemenea, a mers la Starea Civilă pentru a ridica un certificat de celibat, care atestă că nu a mai fost căsătorită. A profitat de ocazie pentru a cere, împreună cu fratele său, eliberarea duplicatelor certificatelor lor de naștere, întrucât acestea sunt deteriorate.

Pe degetul inelar al multiplei campioane olimpice este foarte evident inelul de logodnă. Fin și elegant, din aur, cu o pietricică discretă. La fel de discretă va fi și nunta, după cum a lăsat să se înțeleagă viitoarea mireasă.

„Va fi o nuntă normală. Nașii sunt niște prieteni de-ai noștri, nu sunt persoane publice. I-am ales pentru că așa am simțit”, a declarat îndrăgita bârlădeancă.

La nunta Andreei sunt așteptați circa 500 de invitați, printre care numeroase personalități atât din sport cât și din alteAndreea 2 domenii.

Andreea Răducan  nu va avea rochie de prințesă și nicidecum aceasta nu va fi una ostentativă. „Voi purta o rochie de mireasă simplă, cu voal, evident, lipsită de Swarovski și de orice alt fel de pietre”, a mărturisit Andreea.

Una dintre surprizele pregătite de marea gimnastă invitaților este că la nunta sa va dansa pe gheață.

Povestea de dragoste dintre Daniel și Andreea a început în urmă cu patru ani. El are 34 de ani și este specialist în fonduri Andreea 1și investiții. Daniel și familia lui s-au întors în România în urmă cu câțiva ani, după ce mai bine de 30 de ani au locuit în Germania. Familia Tandreu este o familie de români din Sibiu care s-a mutat în Germania pe când Daniel avea șase luni. Deși nu este sportiv de performanță, Daniel a jucat foarte multă vreme tenis și datorită acestui sport a ajuns să o întâlnească pe Andreea, într-un parc din București.

„Suntem împreună de patru ani și asta înseamnă ceva. Nu poți sta alături de cineva o perioadă mai lungă dacă nu există o comunicare specială… Ne gândim serios să avem un copil, astă vă pot spune sigur”, a mărturisit Andreea. (Mihaela NICULESCU)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: