Home / Invatamant / Elev de la Liceul ”Ioan Corivan” din Huși, transportat la spital după ce i s-a făcut rău la toaletă

Elev de la Liceul ”Ioan Corivan” din Huși, transportat la spital după ce i s-a făcut rău la toaletă

Panică la Liceul ”Ioan Corivan” din Huși, ieri dimineață, când un elev a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal ”Dimitrie Castroian”. Tânărul, în vârstă de 18 ani, se afla la toaleta unității școlare, când i s-a făcut, brusc, rău. El le-a spus colegilor că amețește, că nu mai are forță să se țină pe picioare și că simte că se prăbușește. Colegii lui i-au anunțat imediat pe profesori care au chemat ambulanța prin 112.

”Pacientul a fost conștient tot timpul, nu a căzut din picioare. A suferit o formă de lipotimie, dar nu am putut stabili cauzele. Probabil starea de rău s-a instalat pe fondul oboselii, sau poate că nu s-a alimentat corespunzător”, a declarat, pentru Est News, doctorul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui.

Deocamdată, nu știm care este cauza care a condus la leșinul elevului. Probabil, este vorba de vreo cădere de calciu sau o alimentație necorespunzătoare. Rămâne ca diriginta elevului să se intereseze mâine (n.r.-vineri) la spital să vadă care sunt explicațiile medicilor”, a declarat inspectorul pe management școlar din cadrul Inspectoratul Școlar Județean Vaslui, Constantin Turcu.

Elevul de 18 ani care a leșinat este din municipiul Huși și până acum nu a mai acuzat probleme de sănătate. (Ionuț PREDA)

 

About Simona Vasile

One comment

  1. Nu cumva droguțele ?!

x

Check Also

Noutate la DSVSA! Autorizațiile sanitare veterinare pot fi obținute acum și online

de Mihaela NICULESCU Societățile din județul Vaslui care au ...

Ușoară scădere a numărului cazurilor de gripă din județ

Numărul cazurilor de gripă din județ, ca și cel ...

Părinții nu mai au voie să intre cu copiii în clase. ISJ Vaslui va lua măsuri pentru prevenirea îmbolnăvirilor

de Dănuț CIOBANU  În școlile din județul Vaslui se ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: