Home / Social / Un grup de elevi de la LMK Vaslui pune în scenă piesa de teatru „Să fim mai buni”

Un grup de elevi de la LMK Vaslui pune în scenă piesa de teatru „Să fim mai buni”

Centrul de Informare Europe Direct Vaslui, din cadrul Consiliului Județean Vaslui, invită tinerii din județ la piesa de teatru „Să fim mai buni”, ce va fi prezentată pe data de 22 decembrie 2016, ora 14.00, la sediul Consiliului Județean Vaslui, sala Ștefan cel Mare. Piesa va fi pusă în scenă de un grup de elevi de clasa a IX-a și a X-a de la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, sub îndrumarea domnului profesor Gheorghe Adrian, coordonatorul Cercului de Creație Literatură din cadrul Palatului Copiilor și a doamnei profesor Ciobanu Liliana, cadru didactic la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui. Participarea la acest eveniment este gratuită.

Tema acestei activități o reprezintă toleranța, obiectivul fiind conștientizarea tinerilor asupra drepturilor pe care le au în calitate de cetățeni europeni și promovarea valorilor care stau la baza construcției Uniunii Europene. Demnitatea umană, libertatea, democrația, statul de drept și respectarea drepturilor omului sunt valori care se regăsesc în toate tratatele Uniunii Europene. Încă de la înființare, unul dintre obiectivele principale ale UE este promovarea drepturilor omului, pe plan intern și mondial.

Acțiunea face parte din suita activităților proiectului „Centrul de Informare EUROPE DIRECT Vaslui”, cofinanțat de Comisia Europeană prin Reprezentanța sa din România, în cadrul programului „Selectarea structurilor gazdă pentru centrele de informare ale Rețelei Europe Direct 2013 – 2017”. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Pentru ce solicită bani europeni întreprinzătorii vasluieni? De la service-uri auto la saloane de coafură, patiserii și activități recreative

Afacerile tipic românești, înființate cu ...

Șofer de microbuz școlar din Grivița, prins băut la volan în timp ce ducea elevii la școală

Șoferul unui microbuz școlar a ...

Municipiul Vaslui, gazda unui nou festival, cel al ”Zilelor teatrului tânăr”

Municipiul Vaslui va fi, la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: