Home / Social / Directorul SC Gaz Est SA Vaslui: ”2016 a fost pe un trend ascendent, cu rezultate foarte bune pentru companie”

Directorul SC Gaz Est SA Vaslui: ”2016 a fost pe un trend ascendent, cu rezultate foarte bune pentru companie”

Societatea Gaz Est SA Vaslui a încheiat un an 2016 în forță, cu rezultate deosebite, care, de altfel, a plasat compania pe primele locuri în topurile naționale în domeniu. Toate acestea au fost posibile datorită investițiilor făcute în dezvoltarea infrastructurii, precum și a competivității pe piața gazelor din România.

Anul 2016 a fost unul dintre cei mai prosperi pentru societatea Gaz Est SA Vaslui. Pe lângă faptul că s-a clasat pe primele locuri în topurile naționale în domeniul de activitate, compania a reușit să-și atragă, prin prețurile la gaze oferite, foarte mulți clienți din țară, atât din rândul consumatorilor casnici, cât și din categoria utilizatorilor non-casnici, în special instituții publice și, mai ales, companii și societăți naționale.

Anul 2016 a fost pentru compania Gaz Est unul mai special, solicitant pentru toți salariații, cu un program destul de încărcat și complex prin tematică. A fost gândit pentru adaptarea la piață și ridicarea la standarde cât mai înalte. A trebuit să adaptăm teme atipice societății, prin implementarea unor programe IT, care ne-au luat foarte mult timp. Toate acestea au fost sesizate și de către abonați, chiar dacă mai există și sincope. Au fost alocate resurse financiare pentru formarea profesională a salariaților. Am avut un an pe trend ascendent, cu rezultate foarte bune, recunoscute prin analizele făcute de către specialiștii care au întocmit topurile naționale în domeniu”, a declarat directorul general al SC Gaz Est SA Vaslui, Adrian Tighici.

În ceea ce priveste anul 2017, conducerea societății de distribuție a gazelor și-a propus dezvoltarea în continuare pe piață în domeniul de activitate, dorindu-și menținerea pe primele locuri în România.

Scopul nostru principal este de a investi în dezvoltare și infrastructură, pentru a avea siguranță în exploatare. Totodată, ne dorim să fim competitivi pe piață, având în vedere că aceasta s-a extins, iar o parte din abonați au trecut pe sector liberalizat. Ne dorim să ne extindem pe sectorul non-casnic, unde piața este liberalizată în totalitate și sunt consumurile cele mai mari”, a mai adăugat Adrian Tighici.

În ceea ce privește județul Vaslui, compania Gaz Est SA Vaslui își dorește să-și extindă infrastructura de gaze în mediul rural, zonă în care, de altfel, s-a extins în ultimii ani și a ajutat și la dezvoltarea sectorului agroindustrial. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Casa Județeană de Pensii Vaslui a plătit în luna ianuarie ajutoare de deces de 2,2 peste milioane lei

În prima lună a acestui an, la nivelul Casei ...

Coronavirusul dă peste cap Târgul de Primăvară. Mai multe activități dedicate mărțișorului au fost anulate

de Dănuț CIOBANU  Epidemia de coronavirus care se extinde ...

Pensionarii vor pensii mai mari și contestă la Tribunalul Vaslui deciziile de pensionare

de Dănuț CIOBANU  Zeci de pensionari au formulat contestații ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: