Home » Social » A fost gasit șoferul care a omorât o femeie sub privirile fetiței acesteia

A fost gasit șoferul care a omorât o femeie sub privirile fetiței acesteia

Răzvan CĂLIN

Lucrătorii Serviciului Poliției Rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui au reușit să-l identifice pe autorul cumplitului accident rutier petrecut la mijlocul lunii ianuarie, pe raza comunei Rebricea, când o femeie a fost omorâtă sub privirile îngrozite ale fiicei sale.

După mai bine de o lună de investigații asidue, polițiștii vasluieni au reușit în cele din urmă se dea de urma individului care nici măcar nu s-a obosit să oprească mașina după ce a rănit-o mortal pe biata femeie. Acesta este din județul Iași – Marian L., în vârstă de 29 de ani – din satul Lunca Cetățuii, comuna Ciurea.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în seara de 14 ianuarie a.c., în timp ce bărbatul se deplasa cu un autoturism pe Drumul Județean 248, pe raza localității Rebricea (din direcția Iași către Vaslui) a lovit cu mașina o femeie care se afla pe marginea părții carosabile. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locului faptei, fără a anunța organele de poliție despre eveniment. Cadrele medicale deplasate la locul accidentului au constatat decesul femeii”, ne-a declarat agentul principal Loredana david, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În urma probatoriului administrat de către polițiștii rutieri, joi, 16 februarie, Marian L. a fost reținut pentru 24 de ore joi. Ulterior, pe 17 februarie, a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a decis emiterea pe numele său a unui mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Tragedia din seara de 14 ianuarie s-a petrecut în jurul orei 20.30, la aproximativ 300 de metri de intrarea în satul Rebricea. Lenuța Teodorescu Costea (34 de ani) se deplasa împreună cu fiica sa de 14 ani pe marginea șoselei, moment în care femeia a fost acroșată de un autoturism care circula cu mare viteză. Practic, femeia a fost smulsă din mâna fetiței și făcută zob sub ochii îngroziți ai copilei. Șocată, fiica femeii a fugit acasă la tatăl ei, căruia i-a povestit cele întâmplate. La scurt timp, la fața locului și-au făcut apariția echipaje de la Poliția Rutieră și de la Ambulanța Vaslui, însă, din păcate, biata femeie își dăduse sufletul deja din cauza rănilor grave pricinuite. A urmat apoi peste o lună de căutări asidue din parte anchetatorilor vasluieni, care au solicitat și sprijinul colegilor din celelalte județe pentru a-i ajuta să-l identifice pe inconștientul șofer ce și-a văzut nepăsător de drum.

About Tehno Redactor