Home » Social » Tichetele de vacanță ale bugetarilor, așteptate cu sufletul la gură de agențiile de turism

Tichetele de vacanță ale bugetarilor, așteptate cu sufletul la gură de agențiile de turism

Speranțe mari în vânzarea biletelor în stațiunile românești își pun și reprezentanții agențiilor de turism din Bârlad care sunt convinși că aceste tichete vor aduce mult mai mulți turiști în agenții. Cea mai mare parte a reprezentanților agențiilor de turism din oraș a participat în perioada 16 – 19 februarie la București la Târgul de turism, de unde s-au întors cu vești bune.
„Spre deosebire de anul trecut ediția din 2017 a Târgului de turism a fost mult mai bine organizată, au participat și foarte mulți tour – operatori din țară și străinătate. O veste bună e aceea că biletele nu s-au scumpit față de anul trecut, mă refer la cele pe care turiștii le cumpără direct din agenții. Ne punem mari speranțe în aceste tichete de vacanță în valoare nominală de 1.450 de lei, care vor ajuta și buzunarul turistului, dar vor duce și la revigorarea turismului românesc”, a declarat reprezentantul unei agenții de turism din Bârlad.
Turiștii care au fost prezenți la târg, unii chiar din Bârlad, au beneficiat de oferte promoționale extrem de avantajoase pentru destinațiile externe. Până pe 15 aprilie turiștii pot achiziționa pachete de servicii turistice la preț redus, unele reduse chiar cu 40%. Programul Early Booking demarează pe 25 februarie și durează până pe 15 aprilie; cu cât turiștii vor cumpăra mai din timp bilete pentru vacanțele din an, cu atât vor beneficia de reduceri mai mari. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor