Home » Sanatate » Nesatisfăcător – calificativul directorului Spitalului Bârlad

Nesatisfăcător – calificativul directorului Spitalului Bârlad

Astăzi, la ora 10:00, Angela Chirilă, managerul Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad, urmează a fi prezentă la Primăria Bârlad pentru a se întâlni cu comisia de evaluare și a primi calificativul pentru activitatea sa de manager.

Se pare ca nu va avea parte de o veste tocmai bună, pentru că membrii comisiei i-ar fi acordat, de marți, calificativul NESATISFĂCĂTOR. Dacă sursele noastre au dreptate, înseamnă ca Angela Chirilă primește cel mai slab calificativ din cele patru: EXCELENT, BUN, SATISFĂCĂTOR și NESATISFĂCĂTOR.

Punctarea indicatorilor realizați în perioada cât domnia sa a condus spitalul s-a făcut în baza Ordinului Ministrului Sănătății nr. 112/2007 (privind criteriile de performanță în baza cărora contractul de management poate fi prelungit sau poate înceta înainte de termen), iar cele mai puține puncte au fost acordate la indicatorii economici.

Conform unor surse, comisia de evaluare a activității managerului demisionar Angela Chirilă ar fi propus și desfacerea contractului de muncă al acesteia.

Din comisia de evaluare au făcut parte Aurelian Răducu, directorul Serviciului Investiții, economista Ema Popa, jurista Mihaela Dudău, toți din cadrul Primăriei Bârlad, medicul Oleg Tacu și Liviu Angheluță, directorul executiv al Primăriei Bârlad. Vom reveni cu amănunte. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: