Home » Invatamant » Iată cine sunt olimpicii Liceul Pedagogic ”Ioan Popescu” din Bârlad

Iată cine sunt olimpicii Liceul Pedagogic ”Ioan Popescu” din Bârlad

Liceul Pedagogic ”Ioan Popescu” din Bârlad își confirmă locul în peisajul școlar județean și național prin participările elevilor la olimpiadele naționale, încununate de succes.

Primele rezultate ale anului 2017 au fost obținute la fazele zonale ale olimpiadelor școlare, astfel că la pentatlon elevii liceului au obținut locul III cu echipa de fete și locul IV cu cea de băieți, acești elevi fiind coordonați de profesorii Răzvan Gabriel Bistriceanu Mihăilă și Valerian Panțiru .

La concursul coral desfășurat la Botoșani, corul ”Voces Moldaviae”, coordonat de profesoara Mihaela Ignat a obținut locul II.

Rezultate de excepție vin din zona olimpiadei naționale la disciplinele psihopedagogice, elevii participanți la Olimpiada de la Arad obținând rezultate remarcabile, șapte din cei opt participanți primind premii și mențiuni.

La disciplina pedagogie, eleva Ana Maria Gabriela Huțuleac a obținut premiul I iar colega sa de clasă, Andreea Enache a obținut premiul al III-lea, acestea fiind secondate de Codreanu Andreea care a primit premiul special. Aceste eleve au fost îndrumate de profesor Anda Violeta Ștefănică.

Tot la disciplina pedagogie eleva  Elena Bianca Manoliu coordonată de profesor Alina Mihaela Năstase și-a adjudecat un premiu special.

La disciplina psihologie elevele Cristina Gabriela Stavăr și Carmen Panaite au fost răsplătite cu mențiuni și colega lor, Alice – Beatrice Giușcă, cu premiul special, cele trei fiind îndrumate de profesor dr. Daniela Marinescu .

De apreciat este clasarea liceului pe locul al II –le în topul celor mai bune licee pedagogice, urmare a rezultatelor obținute.

Pentru a doua oară în viața liceului la Concursul Național ”Made for Europe” s-a obținut premiul I, prin Elena Mihaela Simion, îndrumată de profesoarele Anca Raluca Bănceanu și Daniela Marinescu.

Olimpiada de arte vizuale desfășurată la Deva a fost un moment special pentru șapte elevi, care au reușit performanța de a obține trei mențiuni și un premiu special. Astfel, la disciplina grafică, elevul Marius Vlad Bârnoagă, de la clasa a XII, a obținut mențiune, elevii Denis Roșca și  Cristina Vlasie au concurat la disciplina pictură și au obținut mențiuni. Maestrul care a coordonat talentații elevi a fost profesorul George Sebastian Pascu. Un premiu special a fost adjudecat de Roxana Cucu la disciplina sculptură, coordonatorul activității fiind profesorul Eduard Iulian Piciu. (George PROCA)

About Tehno Redactor