Home » Administratie » Bătălie pentru postul de șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui

Bătălie pentru postul de șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui

Postul de șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui a fost scos din nou la concurs de conducerea IGSU, după aproape un an în care conducerea instituției a fost asigurată de către unul din adjuncții lăsați de Neculai Olaru, odată cu ieșirea acestuia la pensie.

Gheorghe Blagoci

Situația conducerii ISU Vaslui rămâne în continuare tulbure, la aproape un an de la ieșirea la pensie a colonelului Neculai Olaru, cel care a condus instituția mai bine de 15 ani. Scoaterea la concurs a postului de șef al ISU nu prea pare a rezolva această problemă, în condițiile în care l-a concursul organizat de IGSU s-au înscris Gheorghe Blagoci, cel împuternicit la conducerea unității militare în vara anului trecut, și unul din adjuncții interimari ai acestuia, Alexandru Buhăescu, șef al Serviciului pentru Intervenție și Reziliența Comunicațiilor din cadrul SU Vaslui.

Concursul va începe astăzi și se va desfășura la București, unul dintre membrii comisiei fiind prefectul județului, Isabel Bogdan. Actualul interimar Gheorghe Blagoci a mai încercat încă odată să ia acest concurs, însă fără a reuși să treacă de testele IGSU. La acel examen l-a avut ca și contracandidat pe Niculae Tătaru, la vremea respectivă adjunct al actualului interimar al ISU. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor