Home / Social / Tentativă de suicid eșuată – Funia cu care a vrut să se spânzure s-a rupt

Tentativă de suicid eșuată – Funia cu care a vrut să se spânzure s-a rupt

Un bărbat de 51 de ani, din Perieni, care a vrut să-și încheie socotelile cu viața, nu și-a putut duce planul la sfârșit pentru că funia cu care a încercat să se spânzure s-a rupt. Nu a murit, dar în cădere s-a lovit la cap, iar acum este în comă de gradul III, la secția ATI a Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad.

„Duminică seara, în jurul orei 22.40, a fost adus cu ambulanța, la Compartimentul de Primire a Urgențelor (CPU) din cadrul spitalului nostru, un bărbat de 51 de ani, care a căzut de la înălțime în urma unei tentative de sinucidere eșuate, după ce funia a cedat. Bărbatul a fost trimis la Clinica de Neurochirurgie din Iași, dar în urma mai multor investigații paraclinice, a fost direcționat înapoi la Spitalul «Beldiman». Pacientul este în comă de gradul III, neoperabil, beneficiază de tratament specific pentru resorbția edemului cerebral”, a declarat Adrian Gheorghiu, reprezentantul spitalului în relația cu mass-media.

Pacientul se află la secția de reanimare, respiră spontan, dar nu era conștient la închiderea ediției, iar prognosticul medicilor este unul rezervat. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Nouă comune vor primi 1,7 milioane de lei din fondul de rezervă al CJ Vaslui

de Dănuț CIOBANU CJ Vaslui ...

Avalanșă de ipoteci la băncile comerciale pentru credite imobiliare

Județul Vaslui se clasează pe ...

Surpriza pe care primarul din Murgeni i-a făcut-o unei bătrâne de 103 ani

O femeie din satul Floreni ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: