Home » Social » Tentativă de suicid eșuată – Funia cu care a vrut să se spânzure s-a rupt

Tentativă de suicid eșuată – Funia cu care a vrut să se spânzure s-a rupt

Un bărbat de 51 de ani, din Perieni, care a vrut să-și încheie socotelile cu viața, nu și-a putut duce planul la sfârșit pentru că funia cu care a încercat să se spânzure s-a rupt. Nu a murit, dar în cădere s-a lovit la cap, iar acum este în comă de gradul III, la secția ATI a Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad.

„Duminică seara, în jurul orei 22.40, a fost adus cu ambulanța, la Compartimentul de Primire a Urgențelor (CPU) din cadrul spitalului nostru, un bărbat de 51 de ani, care a căzut de la înălțime în urma unei tentative de sinucidere eșuate, după ce funia a cedat. Bărbatul a fost trimis la Clinica de Neurochirurgie din Iași, dar în urma mai multor investigații paraclinice, a fost direcționat înapoi la Spitalul «Beldiman». Pacientul este în comă de gradul III, neoperabil, beneficiază de tratament specific pentru resorbția edemului cerebral”, a declarat Adrian Gheorghiu, reprezentantul spitalului în relația cu mass-media.

Pacientul se află la secția de reanimare, respiră spontan, dar nu era conștient la închiderea ediției, iar prognosticul medicilor este unul rezervat. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: