Home » Social » Un bărbat a murit în apropiere de Mănăstirea Bujoreni după ce a fost înțepat de viespi

Un bărbat a murit în apropiere de Mănăstirea Bujoreni după ce a fost înțepat de viespi

Un bărbat de 41 de ani, din localitatea Horga, a murit în urma unui șoc anafilactic după ce a fost înțepat de un roi de albine în timp se afla la strâns lemne în zona Mănăstirii Bujoreni. Atât un coleg de-al acestuia cât și echipajul medical venit în ajutor au încercat în zadar să-l readucă la viață pe bărbat, care a fost supus zeci de minute manevrelor de resuscitare.

Înțepăturile albinelor ori a viespilor fac în continuare victime în județ. De această dată este vorba de un bărbat de 41 de ani, care a fost atacat de un roi de viespi într-o pădure din apropiere de Mănăstirea Bujoreni. Victima a reușit să mai facă câțiva pași până la un coleg cu care se afla la strâns lemne, spunându-i că a fost înțepat. În foarte scurt timp, bărbatul de 41 de ani s-a prăbușit la pământ, respirând foarte greu, iar apoi a intrat în șoc anafilactic. În consecință, colegul său a început să-l resusciteze, nu înainte de a suna la numărul de urgență 112. La sosirea echipajului medical, victima viespilor era deja în stop cardio-respirator, manevrele medicului de la Ambulanță fiind fără rezultat astfel încât a fost declarat decesul.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, fără a exista suspiciuni cu privire la cauza decesului. Însă, se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a petrecut nefericitul eveniment”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Cadavrul bărbatului de 41 de ani a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: