Home » Social » Locuri de muncă disponibile pentru vasluieni în Spațiul Economic European

Locuri de muncă disponibile pentru vasluieni în Spațiul Economic European

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 498 locuri de muncă vacante.

Germania are 128 locuri de muncă pentru ajutor electrician, ajutor la curățenie, bucătar, bufetier, cameristă, chef de partie, chef de rang, commis de rang, conducător tren mărfar, demichef de rang, electrician, fierar-betonist, îngrijitor persoane vârstnice în azil, instalator instalații sanitare, de încălzire și gaz, instalator țevi de apă și gaz, junior sous chef, lăcătuș, manager recepție, manipulant de mărfuri, mecanic de proces – producție muluri, mecanic de proces, mecanic instalații sanitare, de încălzire și climatizare, operator excavator, operator stivuitor, parchetar, personal în domeniul gastronomiei de sistem, pictor-decorator, recepționer, sudor MAG, tâmplar, zidar.

În Olanda sunt 119 locuri de muncă pentru instalator sanitar, de încălzire și aparate de aer condiționat, lucrător în seră de flori, lucrător în producția de alimente, procesor bulbi de flori, sortator ambalator.

Malta are 64 locuri de muncă: dealer de cazinou, electrician, instalator, producător și instalator din aluminiu, sudor, tehnician frigorific, tehnician de ridicare, tehnician HVAC.

Austria are 54 locuri de muncă: electrician, faianțar, instalator sanitar și de încălzire, lăcătuș mecanic în construcții, operator CNC, reactJS frontend developer, stivuitorist, tâmplar producție de mobilier, tâmplar de ferestre;

În Polonia sunt 31 locuri de muncă pentru specialist relații clienți, marinar ape interioare.

Marea Britanie figurează cu 30 locuri de muncă pentru lucrător agricultură. În Norvegia sunt disponibile 27 locuri de muncă: electrician cu certificat DSB, farmacist, mecanic auto, medic stomatolog, tinichigiu auto, vopsitor auto; Mai puține locuri de muncă  se găsesc în Franța, 17, pentru: mecanic auto, vopsitor auto, tinichigiu auto. Slovacia caută 12 sticlari. Spania are libere 12 locuri de muncă pentru faianțar/pavator, măcelar dezosator. În Slovenia se caută câte un programator aplicații, tehnician canalizare.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro/eures, sau se pot prezenta la sediul agenției județene pentru ocuparea forței de muncă din raza de domiciliu sau reședință, unde consilierul EURES îi poate îndruma. (A.P.)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: